Vakantiehuis met hond

7x Vakantiehuis met hond!

Honden zijn geweldig! Het is bewezen dat honden ons helpen langer te leven en ook vakantie helpt ons langer leven. Wat is er dan beter om deze 2 te combineren? Een vakantiehuis met hond! Dat klinkt toch perfect 🙂 HomeToGo heeft een overzicht gemaakt van de 7 meest diervriendelijke vakantiehuizen – inclusief honden!

1. Labradors in Barcelos, Portugal

Labradors in Barcelos, Portugal | Vakantiehuis met hond

Dit vakantiehuis ligt in de regio Braga in Portugal. Dit is het thuis van 2 schittende honden. Deze 2 lieve labradors zorgen voor gezelschap in dit relatief afgelegen huis. Het huis is voorzien van een prachtige tuin, groot zwembad en 2 terrassen. Daarnaast zijn er ook kilometers platteland die je kunt gebruiken om lekker te wandelen met de honden.

In dit vakantie huis kun je makkelijk met 4 personen overnachten en voor €33,- per nacht is dit huis dan ook echt een koopje! >> Meteen boeken!

2. Beagle in Bangalore, India

2. Beagle in Bangalore, India

Dit is de beagle Hash. Samen met de kat Mr.Flash woont hij in Bangalore, India. Deze hond heeft veel beweging nodig en gaat graag met jou op stap in Bangalore. Ook andere honden zijn welkom in dit huis. Het huis heeft 4 slaapkamers en is al te boeken tegen een spotprijs van €41,- per nacht! >> Meteen boeken!

3. Puppy in La Paz, Mexico

3. Puppy in La Paz, Mexico

De Casita bij Casa Navarro is een lief en schattig vakantiehuis dat ideaal is voor een stelletje of echtpaar. De gastheren zijn Michael en zijn schattige pup Bud. Ze staan bekend om hun gastvrijheid en warmte en ze zorgen dat je je meteen thuis voelt. De hoofdstad van de staat La Paz, biedt bezoekers een meer authentieke Mexicaanse ervaring in vergelijking met andere toeristische steden. Voor slechts €61 per nacht kan jij de volgende buddy van Bud worden. >> Meteen boeken!

4. Engelse Cocker Spaniel in Mascali, Italië

4. Engelse Cocker Spaniel in Mascali, Italië

In Mascali, Italië woont de gezellige Engelse Cocker Spaniel. Naast deze lieve hond heeft deze Siciliaanse villa twee slaapkamers, een zwembad en een jacuzzi! Dat klinkt toch heerlijk? In de omliggende tuinen ben je vrij om groente en fruit te plukken en ook is er een tafeltennis tafel. Voor een prijs van €85,- per nacht kun jij verblijven in dit diervriendelijke villa. Deze villa ligt trouwens vlak naast de berg Etna! >> Meteen boeken!

5. Twee Pooches in Herodsfoot, Engeland

5. Twee Pooches in Herodsfoot, Engeland

Dit vakantiehuisje is zeer diervriendelijk en dat komt door de kilometerslange wilde heide rondom het huis. Naast de wilde heiden zijn zijn er ook prachtige stranden te vinden. Deze landschappen kun je natuurlijk het beste verkennen met 2 lieve honden! Ook je eigen honden zijn in dit huisje welkom. Het vakantie huis met hond heeft originele balkenplafonds en ook een gezellige houtkachel. Voor €122,- per nacht kom je hier helemaal tot rust. >> Meteen boeken!

6. Huskies in Krokom, Zwedend

6. Sledehonden in Krokom, Zweden

Bij dit huisje zijn er maar liefst 10 honden die je verwelkomen! Bezoek het koude Krokom in Zweden en geniet van een fantastisch winterachtig natuurparadijs. Dit is het droomhuis voor iedere hondenliefhebber helemaal compleet met een eigen kudde sledehonden.

Nabijgelegen ligt het meer Storsjön en die kun je te voet of via de hondenslee bereiken. Voor €102,- per nacht beleef je hier het ultieme diervriendelijke sneeuwavontuur.
>> Meteen boeken!

7. Een Labrador in Wanaka, Nieuw-Zeeland

7. Een Labrador in Wanaka, Nieuw-Zeeland

In Wanaka, Nieuw-Zeeland heb je zelfs een eigen ontvangstcomité. Met 2 katten en een grote labrador is het een gezellige boel! Het Mount Aspiriring Nationnal Park is in de buurt en samen met de hond is er volop gelegenheid voor avonturen! Voor €147,- per nacht kun je zelf samen met het ontvangstcomité op avontuur! >> Meteen boeken!


Op zoek naar meer vakantiehuizen?
Bekijk de handige website van HomeToGo: HomeToGo.nl.

Foto credits: Tripadvisor


Vakantiehuis met hond in de aanbieding?

Heb je zelf misschien een mooi vakantiehuis met hond te huur of heb je een vakantiehuis dat hondvriendelijk is? Wil je ook een mooi artikel op deze website? Neem dan contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>