Seberus Hondenvoer bestaat uit natuurlijke ingredienten

Kennen jullie Seberus al?

Seberus Hondenvoer bestaat uit natuurlijke ingredientenSeberus is een nieuw premium hondenvoer dat de markt aan het veroveren is. Het is natuurlijk voer en geschikt voor volwassen honden van alle soorten en maten.

Deze voeding is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke inzichten waarbij er naar de oorspronkelijke natuur van de hond is gekeken. Hiermee hebben we kunnen vaststellen welke voedingstoffen het beste voor de hond zijn.

Wat maakt Seberus nou zo goed?

Een hond is carnivoor, een echte vleeseter maar dat lijkt soms nog wel eens vergeten te worden. Van nature krijgen de meeste honden dan ook te weinig eiwitten/proteïne binnen en daarom hebben Seberus maaltijden altijd een hoog percentage aan vers vlees of vis.

Graanvrij hondenvoerVoor de dagelijkse koolhydraten gebruiken wij geen granen maar halen we ze uit (zoete) aardappel en erwten. Dit is beter te verteren dan granen. Daarnaast zijn er ook plantaardige ingrediënten toegevoegd om de spijsvertering gezond te houden. Deze combinatie zorgt er voor dat je hond precies de goede voedingstoffen binnen krijgt voor een actieve dag.

De brokken van dit voer zijn speciaal ontworpen zodat ze het gebit schuren en zo er voor zorgen dat de vorming van tandplak en tandsteen word verminderd. Dankzij de omega-vis vetzuren blijven de huid en vacht van de hond in topconditie.

Verschillende smaken

Seberus maakt gebruik van 5 verschillende smaken. Deze maken de voeding niet alleen onweerstaanbaar lekker maar ook heel erg gezond. Alle smaken hebben een eigen karakter en hun eigen gezondheidsvoordelen dus voor elke hond is er een passende smaak!

Seberus Fresh Salmon

Seberus Fresh SalmonSeberus Fresh Salmon is een smakelijke voeding die rijk is aan verse zalm en omega-3 vetzuren. Het is geschikt voor elke hond en doordat het graanvrij is het ook erg geschikt voor de voedselgevoelige hond.

De aanwezigheid van de gezonde omega-3 visvetzuren zorgt ervoor dat de huid en de vacht van je hond gezond blijven. De (zoete) aardappel zorgt voor alle energie die de hond nodig heeft en daarnaast is ook het Yucca Schidigera extract toegevoegd. Deze helpt bij het gezond houden van de darmflora.

Een topkeuze dus voor de voedselgevoelige hond!

Seberus Lamb & Potato

Seberus Lamb Potato
Dit is een smakelijk premium voer bereid met lam en aardappel. Het is voor elke hond geschikt en geheel graanvrij. Hierdoor is het extra geschikt voor honden die last hebben van voedselgevoeligheid.

Het is rijk aan gedroogd lamsvlees en heeft hoogwaardige koolhydraten uit de erwten en de aardappelen. Dit zorgt voor voldoende energie voor je hond. Daarnaast zorgen de vitaminen en mineralen in het voer dat het immuunsysteem versterkt.

Wil je dat je hond op gewicht blijft? Dan is dit een goede keuze!

Seberus Chicken & Potato

Seberus Chicken PotatoDit is een variant op de Lamb & Potato variant. Het is geschikt voor elke hond en door de toevoeging van L-carnitine heeft het een goede invloed op de vertering van vetten.

Ook deze smaak is graanvrij en daardoor is het geschikt voor de voedselgevoelige hond.

Op zoek naar een gebalanceerde voeding? Dan is dit een aanrader!

Fresh Chicken

Seberus Fresh ChickenDe Fresh Chicken is een rijke bron van eiwitten en is ook erg smakelijk voor de hond. Ook is het graanvrij waardoor de voedselgevoelige hond het ook kan eten.

Deze voeding is rijk aan dierlijke eiwitten en ondersteunt de huid en vacht.

Houdt je hond van kip? Dan is dit een topper!

Fresh Lamb

Seberus Fresh Lamb
De Fresh Lamb is een gebalanceerde voeding op basis van lamsvlees. Het is helemaal graanvrij en aangevuld met groenten, fruit en kruiden.

Dankzij de sporenelementen in de voeding wordt de weerstand van je hond ondersteund. Door het toevoegen van groenten, fruit en kruiden wordt het maag- en darmstelsel van je hond extra beschermd.

Is je hond een liefhebber van lam? Dan gaat hij hier dol op zijn!

Kiezen voor Seberus?

Ben je net als wij ook benieuwd geworden naar Seberus? Dan wordt het tijd om het eens uit te proberen! Wij gaan dat in ieder geval wel doen. Houd daarom ons blog en social media in de gaten want binnenkort plaatsen we een blog met onze eigen ervaringen!


Koop hier je Seberus hondenvoer!

Nu al vragen? Schroom dan niet maar neem gewoon even contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>