Dagje flyballen met Bentley en Michelle.

Flyballen een dagje weg met Bentley en Michelle.

Vandaag ben ik meegegaan met Bentley en Michelle, zij hadden een flyball wedstrijd. S’ morgens vroeg werd ik al opgehaald en reden we richting Delft, daar zit Kynologenclub Delft E.O., zij organiseren deze wedstrijd flyball.

Wat is flyball:

Even in het kort, flyball is een hondensport waarbij de honden over een parcours moeten lopen, poot moeten geven, ball aanpakken en weer terug over het parcours. Als de 1ste hond terug is moet de volgende hond zo snel mogelijk het parcours weer over, dit gebeurt 6 keer.

Ik liep vandaag mee met 2 teams, No Doubt en No Limit. in deze teams zitten:

Dagje flyballen met Bentley en Michelle• Coach Barrie
• Ballenlader
• Zoey ( van Frank)
• Fedder
• Brazz
• Collin
• Janice

Inlopen in de bak en oefenen

Als eerst mochten alle team wennen aan de bak, dat is het omgeving van het parcours en daarna mochten ze een oefenen op het parcours. Dit ging bij no limit en no doubt prima.

De wedstrijden

De teams moesten beide 8 keer lopen, en moesten uiteindelijk zelfs tegen elkaar spelen. de aller snelste hond van de 2 teams was Zoey, geen enkele hond liep het parcours zo snel als zij. Overal hoor je honden blaffen, daar moest ik wel eventjes aan wennen.

De pauzes

Tussen de wedstrijden door is er ook nog een pauze van een uur, tijdens deze pauze hoor je geen hond meer blaffen, dat is heel gek vergeleken met de wedstrijden.

De uitreikingen

Als de wedstrijden zijn gelopen, worden eerst alles netjes opgeruimd, daarna bevindt zich er een prijsuitreiking. Het team van Bentley, Nodoubt heeft uiteindelijk een prijs gewonnen, hun waren 2de in de 4de pool geworden. De prijs die ze gewonnen hadden waren brokken en hondenkoekjes.

Dagje flyballen met Bentley en Michelle

Productcategorieën

Volg ons ook op:


Gerelateerde producten

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel