Pakket met verschillende soorten hondenvoer

Edgar & Cooper Hondenvoer getest!

Edgar Cooper Review over hondenvoeding

Deze week mochten we de producten van Edgard & Cooper uitproberen 😍 Lola was al helemaal klaar om deze zware testdag te starten. De uitstraling van de verpakking en de producten is bij het zien al een feestje om uit te pakken. De inhoud van de doos bestaat uit brokken, natvoer en snacks.

Als eerste zijn de hondenkoekjes direct in de smaak gevallen. Ook het natte voer is ruimschoots goedgekeurd door jurylid Lola en staat er heerlijk van te smullen. 💪 Ik voorspel nu al hoge cijfers gegeven door deze kleine lekkerbek! 💖

Het Edgard Cooper verhaal

Bij Edgard & Cooper draait het om eten dat goed voelt. Goed eten is goed voor lichaam en geest en dat geldt natuurlijk ook voor je hond. De samengestelde recepten van de voeding zijn smakelijk, rijk aan vers vlees, gezond fruit en groenten.

De voeding is graanvrij en is volgestopt met de allerbeste ingrediënten gebaseerd op de dagelijkse natuurlijke behoefte van honden. Op die manier heeft je hond ook geen ‘speciaal’ of aangepast ‘dieet’ nodig om zich goed te voelen en uit te zien.

Edgar Cooper hondenvoer is voor kieskeurige eters die van vers vlees en goed eten houden. Daarnaast is het makkelijk verteerbaar. Zeker bij honden met een gevoelige maag en/of maagdarmziekten wordt vaak een goed verteerbaar voer geadviseerd.

3 infograpphic achtige beelden die het verhaal van de titel vertellen

Verpakkingsmateriaal

Veel dierenvoeding is meestal al over bewerkt en verpakt in plastic. Edgard & Cooper pakt dit anders aan 👌. Zo is Edgard & Cooper het eerste merk dierenvoeding met een volledige reeks zakken gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Dat wil zeggen dat ze afgebroken worden door de natuur zelf. Alle verpakkingen zijn duurzaam en vriendelijk voor het milieu. Op die manier dragen zij en ook wij als hondenbezitter een steentje bij aan het creëren van een beter milieu.

Slotconclusie:

Hondje aan het uitbuiken op een rode bankAlle snacks, natvoer en brokken zijn goed in smaak gevallen. De geur en smaak van vers vlees waren voor Lola onweerstaanbaar. Geen restjes dus buikje vol en kom leeg! Wij zijn nu al tevreden en we hebben nog niet eens alles geprobeerd!

Ben je benieuwd naar de producten van Edgard & Cooper? Dan hebben ze een probeerpakket voor acht euro beschikbaar! 💖

Ken jij Edgard & Cooper en wat vindt jouw hond hiervan? 🐶 Plaats dan een reactie onder dit bericht en deel ons jouw eigen ervaringen.

Heb jij ook een hondenproduct wat je wilt laten testen?

Verkoop jij hondenproducten en wil je deze laten testen en onder de aandacht brengen bij onze bezoekers? Neem dan contact met ons op en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

 

Bezoek ook eens een van onze partners

Eén reactie op “Edgar & Cooper Hondenvoer getest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>