Giveaway samen met HondenenKattenzooi.nl

Giveaway samen met Hondenenkattenzooi.nl πŸ’–

Na de vorige succesvolle Giveaway wij hebben besloten om deze week nog een nieuwe Giveaway te starten. Deze Giveaway zal te maken hebben met Valentijnsdag en doen we in samenwerking met Hondenenkattenzooi.nl πŸ’–

Wat kun je winnen?

Giveaway samen met HondenenKattenzooi.nlWe zullen een speciale ribbelmand weggeven die gemaakt is door Hondenenkattenzooi.nl. Verdient jouw hond deze mand? Dan moet je zeker meedoen met deze actie! De mand is beschikbaar in verschillende kleuren en maten dus alle hondjes kunnen meedoen ☺️!

Waar wordt deze actie gehouden?

Deze actie alleen beschikbaar in Nederland maar binnenkort zullen we ook acties doen in het buitenland. Houd ons dus zeker in de gaten πŸ‘Œ!

Regels

We starten op 7 februari 2019 en op 16 februari 2019 zullen wij de winnaar bekend maken. Om mee te doen aan deze Giveaway willen wij graag een foto zien van jouw hondje in Valentijnsferen.

Hond in ValentijnsferenDat kan een foto zijn vol met hartjes en romantische dingen maar het kan natuurlijk ook een foto zijn van je hond die laat zien hoeveel die van je houdt of van iemand anders.

Om mee te doen moet je deze foto toevoegen aan je verhaal en ons taggen zodat we weten dat je mee doet πŸ˜‡.

Daarnaast moet je de beide accounts op Instagram volgen en om extra kans te maken kun je hieronder je hondenvrienden taggen πŸ‘Œ!

  • Het insturen van je foto is je aanmelding.
  • Elke tag zal gezien worden als een inzending.

Uit alle inzendingen zullen 5 finalisten worden geloot. Dus hoe meer hondenvrienden je tagt des te meer kans je hebt om te winnen.

Met deze vijf finalisten gaan we een leuk spel doen waarbij de volgers bepalen wie deze leuke prijs gaat winnen! Wij hebben er zin in, doe je ook mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>