Lola tijdesn de snuffelbox review

Snuffelbox review

snuffelbox reviewDeze snuffelbox review staat voor vandaag op het programma.  Deze gezellige snuffelbox hebben wij toegestuurd gekregen en uitgeprobeerd. De snuffelbox is een leuke verrassingsbox vol met leuke hondenproducten. Geen testproducten maar nieuwe en volwaardige hondenspeeltjes en hondensnacks. De snuffelbox zit vol met koekjes, botten en deze box bevatte zelfs een smakelijke zalmsaus. Veel van deze producten zijn duurzaam en biologisch samengesteld.

Snuffelbox review jurylid Lola

Voor deze snuffelbox hebben wij onze eigen kleine en deskundige Lola ingezet. De jury had direct een favoriet en besloot unaniem dat de kleine knuffel egel met pieper onweerstaanbaar is! We zijn nu een uur verder en het knuffeltje leeft nog steeds. Dat zegt veel over de kwaliteit. Lola is inmiddels niet alleen jurylid maar is nu ook ambassadeur van de snuffelbox geworden.

Cadeau om te geven of te krijgen

Deze superleuke snuffelbox is een aanrader om cadeau te geven aan je eigen hond of aan de hond van iemand anders. Lola heeft er erg veel plezier mee gehad en heeft nog meerdere testen te gaan. Voor haar is het al een geslaagd onderzoek geworden.

Snuffelbox review. Meerdere uitvoeringen

Deze unieke snuffelbox is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen. Kleine honden van 0-8 kg., middelgrote honden van 8-20 kg. En grote honden van 20 kg. of meer.

Is jouw hond kieskeurig?

Lust jouw hond niet alles? Geen enkel probleem, geef de hondenwensen aan hun door dan houden ze daar rekening mee!

Vandaag nog bestellen met korting

Bestel je de snuffelbox vandaag nog en gebruik je de kortingscode PERFECTEHOND krijg je tot 4 oktober 2020 10% korting!

vrolijke hondInhoud van de snuffelbox:

  • minimaal €50 aan productwaarde
  • 9 producten waaronder 2 hondenspeeltjes
  • Tenminste 6 gezonde hondensnacks
  • plus een extra verrassing

Wij van het team van PerfecteHond.nl en ambassadeur Lola vinden het een echte aanrader. Elke hond van klein tot groot zal er woefgelukkig mee zijn!

Heb jij ook een hondenproduct wat je wilt laten testen?

Verkoop jij hondenproducten en wil je deze laten testen en onder de aandacht brengen bij onze bezoekers? Neem dan contact met ons op en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Bekijk hieronder de snuffelbox review met onze Lola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>