Grote hond op een bankje aan het water

Abonneer je dier

Grote hond op een bankje bij water

Abonnement voor hondenvoer: abonneer je dier

Een abonnement voor hondenvoer? Jazeker, dat bestaat! Sinds kort zijn wij (Nicolle en Chez) gestart met ons bedrijf Abonneer je dier. Het is ontstaan doordat wij tegen een probleem aanliepen. Mijn man en ik werken namelijk allebei fulltime. Daarom schieten handen elke dag te kort.

Je kent het riedeltje wel:

 • ‘s Ochtends opstaan en de kinderen doen.
 • Even een wandeling maken met de hond of een aai over de bol van je kat.
 • Vlug naar je werk en de hele dag werken
 • Oepss…. Het liep even uit op het werk dus snel de kinderen halen.
 • Wanneer je pech hebt moet je nog boodschappen doen ook.
 • Kom je thuis, hond of kat helemaal blij. Nu de even hond uitlaten.
 • Na de wandeling ga je koken en daarna met z’n allen aan tafel eten.
 • Wanneer je klaar bent, krijgen de dieren te eten. En ja hoor…. ….het voer is op.

Voer voor Chez vergeten

Wij hebben te weinig tijd en het is te druk. Soms is je hoofd helemaal vol met waslijstjes aan dingen die je niet moet vergeten of wat je moet doen. En dan kan het wel is voorkomen dat wij het voer voor onze hond Chez zijn vergeten te kopen. Snel kijken hoe laat het is. Als je geluk hebt kun je nog vlug naar een dierenwinkel gaan. Je hoopt dat ze het voer van hem nog op voorraad hebben liggen. Wanneer het daarvoor ook te laat was ging ik snel (soms alweer) naar de supermarkt. Daarbij moest ik ook nog bedenken wat te koken voor hem. Dan maar weer kip en rijst…..
Grote hond met vrouw in veld

Ik werd er gek van! Het is niet dat hij niets voor ons betekent want het is ons kind. Ik denk altijd aan hem. Hij heeft niet één knuffel maar een hele mand vol. Zijn bed is volgens mij nog beter dan waar wij op slapen. En bovenal krijgt hij nog beter te eten dan wij. Alleen het voer is toch een dingetje…..

Door deze ervaring dachten we: “Er zijn toch zeker meer mensen zoals wij, die tegen hetzelfde probleem aanlopen?!” Een abonnement voor hondenvoer leek ons een goed idee.

Daarom zijn wij Abonneer je dier gaan opzetten. Zodat je nooit hoeft te vergeten dat je dier moet eten.

Waarom een abonnement?!

Heel simpel! Gewoon omdat het kan. Je hoeft niet meer na te denken over: ‘’ Was het voer nou op? Ik had vanochtend niet zo goed gekeken…. Hoe lang kan ik ermee doen?’’ of ‘’Vanavond moet ik voer bestellen anders heeft hij/zij niet meer, en oepsss… weer vergeten’’. Het abonnement is dus gewoon voor mensen die deze zorg uit handen willen geven aan Abonneer je dier. Abonneer je dier vertelt je wanneer het wordt bezorgd en je het voer is weer aangevuld.

Hoe het werkt

Je weet inmiddels wel hoe lang jouw dier ongeveer doet met zijn of haar voer. Een maand, 2 weken of 6 weken? Het maakt niet uit, het kan allemaal. Bij het abonnement voor hondenvoer voer je eenmalig in welk product jouw dier elke keer geleverd wilt krijgen en het favoriete voer van jouw dier staat voor de deur wanneer het jullie uitkomt!

Wil je zo nu en dan je dier verwennen met een lekker snack? Dat kan ook. Je kunt eenmalig een snack toevoegen aan je abonnement en de volgende keer zal het ‘’oude’’ abonnement gewoon weer doorgaan zoals altijd.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je soms wat langer doet met het voer. Misschien ga je met vakantie of is er een andere reden. Geen probleem. Het abonnement kan altijd gepauzeerd worden.

LET OP!! Je zit nergens aan vast! Wanneer je geen voer meer wilt afnemen, kun je het abonnement stopzetten. Wel zo makkelijk!

Een milieuvriendelijk abonnement voor hondenvoer

Misschien wist je dit nog niet maar Abonneer je dier houdt zich ook bezig met het milieu! Door een abonnement af te nemen bij Abonneer je dier zijn we super milieuvriendelijk bezig want:

 • Minder voedselverspilling omdat er minder dieren geslacht hoeven te worden!
 • Doordat wij zien wanneer jullie het voer nodig hebben kunnen wij het voer vers bij de fabriek ophalen en de fabriek opdracht geven wat en wanneer we het nodig hebben. Zo kunnen zij gerichter produceren en hoeven wij niks weg te gooien.
 • Er is minder co2 uitstoot!
 • Doordat jullie aangeven wanneer jullie het voer geleverd wilt hebben zullen wij alles zoveel mogelijk bij elkaar plannen. Op die manier kunnen de chauffeurs hun route beter bepalen en rijden ze niet twee keer in dezelfde buurt.

Helaas is onze website www.abonneerjedier.com nog niet in online. Daar wordt momenteel druk aan gewerkt. Op dit moment is er al heel veel belangstelling voor onze service. Daarom hebben wij besloten dat jij, via onze Instagram en Facebook pagina, je alvast aan kunt aanmelden om ABBO-OUDER te worden! Je kunt door een DM bericht te sturen een abonnement starten. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze ook sturen in een DM. Wij zullen je alle informatie geven die je nodig hebt en hopelijk kunnen wij je ook helpen! Wij hebben er zin in! Jij ook?!
Groetjes, Nicolle en Chez

PS: Profiteer nu van de 15% korting en gebruik de code PH15AJD.

Vond je dit een leuk verhaal en wil je meer lezen over honden, kijk dan eens op Hondenverhalen onder Blogs. Op zoek naar leuke spulletjes? Hier vind je alle Musthaves.

Grote hond liggend voor een deur en stenen muur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>