Design & lifestyle weergegeven in een prachtige huiskamer met hondenmand

Design & lifestyle bij The Pet Empire

Design & lifestyle voor mens én dier

Prachtige kamer met mooi bed voor een hondDesign en lifestyle voor je huisdier, veel mensen staan er nog onvoldoende bij stil. Die lelijke kattenbak of dat vormloze kussen waar je hond zo graag op ligt te slapen. Heel functioneel en je huisdier is er misschien blij mee, maar voor de meeste baasjes is het een doorn in het oog. Veel huisdiereigenaren herkennen zich hierin en zoeken een meubelstuk dat past bij de inrichting van hun huis.

Maar de reguliere meubels voor huisdieren zijn vaak van plastic, totaal niet duurzaam en bovendien blinken ze niet uit in schoonheid. Dus waar moet je dan wél zijn? Gelukkig biedt Exclusieve webshop The Pet Empire uitkomst.

Design & lifestyle voor honden en katten

The Pet Empire is dé specialist op het gebied van design & lifestyle artikelen voor honden en katten. Ben je op zoek naar luxe honden- en kattenartikelen? Zoek je producten met stijl, die ook nog eens functioneel en van hoogwaardige kwaliteit zijn?  Als de antwoorden ja zijn, neem dan een kijkje bij The Pet Empire! Je vindt er het grootste assortiment luxe en designartikelen en de gaafste lifestyle items speciaal voor honden en katten!

Merken en designers

Prachtige kamer met mooi bed voor een hondBij The Pet Empire vind je niet zomaar willekeurige hondenspullen. Er wordt uitsluitend samengewerkt met internationale topmerken. Zij ontwikkelen exclusieve honden- en kattenaccessoires van uitmuntende kwaliteit.

De aangeboden merken zoals o.a. Labbvenn, MiaCara en Laboni vervaardigen enkel producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast volgende de inkopers van The Pet Empire de nieuwste internationale trends op het gebied van luxe honden- en kattenartikelen. Ze selecteren alleen de mooiste items voor het assortiment. Zo zijn de klanten van The Pet Empire er zeker van dat ze de mooiste collecties kunnen shoppen!

Shopgemak en persoonlijke service

Het plaatsen van een bestelling is makkelijk, veilig en snel. Je kunt bijvoorbeeld uit een veelvoud aan betaalmogelijkheden kiezen. Daarnaast is The Pet Empire lid van het keurmerk Stichting Webkeur. Zo ben je 100% zeker van veilig shoppen. Ze krijgt een gemiddelde klantwaardering van een 9.6 bij Kiyoh. De klanten die bij The Pet Empire shoppen ervaren een snelle en persoonlijke service!

De lat ligt hoog

LogoBij The Pet Empire ligt de lat hoog. “We houden van bedenkers, regelbrekers en designers die mooie hoogwaardige producten maken. Degenen die het beter doen en met vakmanschap prachtige, unieke producten vervaardigen.” Zo valt te lezen in de ‘over ons’ pagina. Dus, gun jij je trouwe viervoeter een stijlvolle, nieuwe mand en jezelf een mooie inrichting, neem dan snel een kijkje op The Pet Empire.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>