Dexter met teekbanden

Dexter & zijn halsbanden

Dexter met tasHallo iedereen!, Mijn naam is Dexter en ik ben 2 jaar oud. Zoals jullie misschien wel kunnen zien ben ik een aardig grote Duitse herder en vind ik het leuk om dingen in mijn mond te hebben.

Deze tas is ook eigenlijk van mij want dat zat bij mijn voer (Toby voer). Ik ben een moeilijke eter als het gaat om elke dag hetzelfde te eten. Bij Toby Europe kan ik elke maand een nieuwe smaak kiezen! Dus lekker afwisselend. Mijn baasje (Ruby, 16) heeft een eigen bedrijfje gestart, “Dexter Halsbanden”.

Dexter met teekbandenZe maakt natuurlijke paracord halsbanden die tegen teken en vlooien zijn! En ik mag lekker altijd model staan. Super gaaf, niet meer van dat chemische spul. Ze zien er ook super leuk uit.

Mijn baasje is nu nog heel erg klein en beginnend dus we moeten nog wat geduld hebben maar ik heb er vertrouwen in! Ze is nu druk bezig met nieuwe ontwerpen en ik durf te wedden dat die er snel aankomen. Zijn jullie al nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op haar Instagram pagina @dexter.halsbanden of haar Facebook pagina Dexter Natuurlijke Tekenbanden.

Ook hebben we nu een eigen webshop die we aan het bouwen zijn! Benieuwd? Check: Dexter Halsbanden website. Nog een leuk cadeautje, met de kortingscode perfectehond5 krijg je nog eens 5% extra korting op je bestelling.

Eventjes nog wat over mij:

  • ik ben heel erg nadrukkelijk aanwezig
  • ik houd van eten en spelen
  • ik ben verschrikkelijk lief en schattig
  • ik luister altijd heel goed naar wat je zegt door m’n hoofd scheef te houden (maar of ik doe wat je zegt is natuurlijk een ander ding)
  • ik vind het nog wel moeilijk om lief te doen tegen andere honden buiten omdat ik graag mijn baasjes bescherm

Anti teek bandenMisschien kom ik in de toekomst wel vaker voor in een blog!
(PS: neem echt een kijkje naar die natuurlijke anti-tekenbanden want het werkt echt en ziet er super leuk uit!)

Pootje van Dexter🐾

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>