Evie op bank met zakjes snacks bugsforpets

Evy als influencer

Evie in het bos

Pup Evy: altijd spelen

Evy als influencer, wie had dat gedacht? Het begon allemaal met mijn speelsheid. Ik weet het nog heel goed, ik was 12 weken oud en pas 2 weken bij mijn nieuwe baasjes. Ik pakte alles in mijn bekje en wilde overal mee spelen, inclusief levende wezentjes. Mieren, wormen, vliegjes, noem ze maar op of ik ging er achteraan. Tot ik op een dag een wesp ontmoette.

Gestoken door een wesp

Ik was toen net snel genoeg en had de wesp gevangen. De wesp was hier niet zo blij mee en prikte in mijn lip. Wat was dit!? Ik schrok zo erg dat ik heel hard piepte en rondjes ging draaien. Wat moest ik doen? Mijn baasjes schokken ook heel erg. Die gekkies dachten nog dat ik iets aan mijn pootje had! Ik werd heel erg moe en wilde slapen. Ik kwijlde heel erg en piepte nog steeds. Mijn baasjes waren in paniek en hebben de dierendokter gebeld.

Hardleers

Bij de dokter kreeg ik een prikje en snel voelde ik me gelukkig weer goed. Wel had ik nog een gezwollen lip maar spelen kon ik al weer snel. Denken jullie dat ik hier wat van geleerd heb? Tuurlijk niet, ik ga nog altijd overal achteraan.

Evy als influencer bij @bugsforpets

Zal ik eens wat geks vertellen: ik ben nu bijna anderhalf jaar en sinds een week influencer bij @bugsforpets. Wat een toeval hè! Zij maken snacks voor huisdieren waar insecten in zijn verwerkt en die zijn nog hartstikke gezond ook! Eén kcal per snoepje, dus ik mag er lekker veel. De snoepjes zijn licht verteerbaar en duurzaam, ook geschikt voor honden met allergieën en intolerantie. Evy en insecten horen volgens mij bij elkaar. Houden jullie ook zo van insecten en willen jullie eens wat bestellen bij @bugsforpets? Gebruik de code: bugsvanevy voor 20% korting bij bugsforpets.nl.

Dikke lebber en pootje van Evy!

PS: wil je meer over de leukste viervoeters lezen? Kijk dan snel op hondenverhalen.

Evy met zakjes snacks op bank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>