4000 volgers instagram PerfecteHond!!

Bedankt!!Whoop whoop we hebben 4000 volgers bereikt op Instagram! Dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan :)! We willen iedereen bedanken voor het volgen, voor de lieve hondenfoto’s en de leuke reacties!

Hieronder een paar accounts die je zeker moet volgen als je van honden houdt!

Buddy

Allereerst een van de eerste volgers Gwen met haar hondje Buddy. Naast de super schattige foto’s is Gwen ook echt een leukerd! Altijd positief en plaatst altijd leuke en lieve opmerkingen. Zeker een aanwinst voor je feed 🙂


Ayoka & Bandera

Deze 2 knappe honden zijn echt een aanrader om te volgen! Bijna elke dag zie ik wel weer leuke foto’s van Ayoka en Bandera voorbij komen. Wat een schatjes zijn het 🙂


Lychee

Lychee is een van de nieuwste hondjes en wat een schattigerd! De vele reacties op de foto hebben mijn dag een stuk leuker gemaakt! Een en al positiviteit. Zeker een aanrader om te volgen!


Saar

Iedere keer als ik langs Saar scroll krijg ik weer een glimlach. Wat een prachtige lach heeft dit hondje. Ze is net 12 geworden maar dat lijkt ze nog lang niet! Volg deze knapperd voor positieve vibes in je feed!


Dropje

Deze knapperd herkende ik op straat! Heel leuk om zo een hondje tegen te komen 🙂 Dropje heeft heel veel lieve en schattige foto’s en het is echt een aanrader om hem te volgen!


Bo

Bo is een van de grappigste hondjes die ik volg! Wat een leukerd 🙂 Met zijn leuke foto’s en grappige teksten weet hij me altijd weer aan het lachen te krijgen. Zeker volgen dus!


Op naar de 5000 volgers

Bij 5000 volgers en 500 likes geven we iets leuks weg!!Nu gaan we op naar de 5000 volgers! Dat wordt wel echt een mijlpaal! Leuk om alvast te verklappen…Bij 5000 volgers gaan we iets leuks weggeven!

Alle hondjes en eigenaren bedankt voor het volgen, liken en delen :)! Nog meer hondenfoto’s, nieuwtjes en tips zien? Volg ons dan ook op Facebook! Bij 500 likes gaan we iets leuks weg geven!

 


Product tips

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel