Archieven

Bodystocking voor hondjes

Geplaatst op 11 oktober 2016

Een verhaal over bodystocking voor honden. De bodystocking zorgt er voor dat je geen last meer hebt van hondenharen. Wat is jullie mening hierover?

Honden begrijpen baasjes echt!

honden begrijpen wat je zegt
Geplaatst op 1 september 2016

De meeste hondeneigenaren dachten het al, maar nu is het ook wetenschappelijk bewezen. Hondeneigenaren begrijpen baasjes echt! Niet alleen de intonatie maar ook de woordinhoud.

Wat bedoelt je hond nou?

Honden voelen mensen aan
Geplaatst op 15 augustus 2016

Benieuwd wat je hond nou eigenlijk bedoeld? Het is nog eventjes wachten maar het antwoord komt steeds dichterbij. Wat vele hondeneigenaren al wisten is nu ook aangetoond..

Landelijke behendigheidswedstrijd in Norg!

Geplaatst op 11 augustus 2016

Op zondag 21 augustus organiseert HDC de Loop voor de 5de keer een landelijke behendigheidswedstrijd. De wedstrijd zal gehouden worden op het terrein van de voetbalvereniging Gomos te Norg.

Honden welkom in S.M.A.K!

honden welkom bij smak
Geplaatst op 9 augustus 2016

In het S.M.A.K (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) worden honden niet langer meer geweerd maar zijn ze nu welkom. Natuurlijk zijn er wel wat regels maar ook honden zijn nu welkom bij het S.M.A.K

Oververhitte hond word getrakteerd!

Hond achter gelaten in afgesloten auto
Geplaatst op 8 augustus 2016

Zaterdag 6 augustus hebben agenten in Amsterdam een hond bevrijd uit een afgesloten auto die veel te warm was. Toen de hond eenmaal op het bureau was hebben de agenten de hond lekker verwend met rosbief.

Hond overleeft val van 45 meter!

Geplaatst op 8 augustus 2016

Tijdens een wandeling in Duitsland heeft een 75 jarige vrouw haar hond zo een 45 meter naar beneden zien storten. Wonderbaarlijk genoeg heeft de hond deze val gelukkig overleefd!

Man probeert record honden uitlaten te verbreken!

Record honden uitlaten
Geplaatst op 28 juli 2016

Bob Morris uit Los Angeles heeft geprobeerd om het wereldrecord honden uitlaten te verbreken. Om dit te kunnen doen moest hij een kilometer met 45 honden een rondje lopen.

Honden held Max!

Hondenheld! - Archief foto
Geplaatst op 24 juli 2016

In een bergachtig natuurgebied in Mexico heeft de labrador Max laten zien dat hij een echte held is! Een jongen van 14 jaar was daar op zomerkamp. Hij verdwaalde en heeft ruim 40 uur rond gezworven.