Milbemax hond – Lees hier ons review!

Milbemax hond kleinDe hond loopt veel risico om darmwormen op te lopen. Dit kan zowel binnen als buiten gebeuren. De symptomen van darmwormen zie je pas als de problemen ernstig zijn. Daarom is het belangrijk om je hond te beschermen tegen darmwormen.

Er zijn veel verschillende soorten ontwormingsmiddelen. Milbemax hond zijn tabletten die helpen tegen long en hartworm infecties en ook tegen haarwormen, lintwormen, spoelwormen en lintwormen.

Gemiddelde prijs Milbemax kleine hond: 8,79 €

Nu in de aanbieding bij Medpets voor 3,95 €

Gemiddelde prijs Milbemax grote hond: 21,89 €

Ook voor de grote hond is de Milbemax in de aanbieding bij Petsplace, deze voor 17,83 €.

Dit zijn de prijzen voor 4 tabletten per doosje. Dit geldt voor zowel de kleine honden versie als de grote honden versie. Het ligt aan het gewicht van je hond hoe lang je met 1 doosje kunt doen. Mijn hondje is 4 kilo en die heeft 1 tablet per keer nodig.

Het is goed om je hond 1 keer in de 4 weken ontwormen dus ik doe er zo een 4 maanden mee. Voor kleinere zwaardere honden doe je 2 maanden met een doosje en bij de grote zware honden doe je 1 maand met een doosje en dan heb je nog 1 tablet over.

Wat vindt de hond van Milbemax?

Ik vergruis de tabletten tot een poeder en dan meng ik het door een kuipje natvoer heen. Dit werkt prima! Ze eet alles op zonder teveel moeite.

Wat vind ik van Milbemax?

Ik vind het een prima product voorheen had ik een ander middel waarbij je een pasta gebruikte en dat werkte niet altijd even goed. Wanneer ik dat door het natvoer heen deed probeerde ze er altijd om heen te eten.

Eindbeoordeling: 9/10
Ik ben erg blij met dit product! Maar ik heb een klein hondje dus ik betaal €10,99 voor 4 maanden bescherming tegen wormen. Als je een grote zware hond hebt betaal je ongeveer €27,29 per maand en dat vind ik toch wel een hele hoop. Vandaar mijn punt aftrek.


Geef jij je hond ook Milbemax? Of geef jij je hond iets anders? Wij zouden er graag meer over te weten komen! Laat een berichtje achter onder aan de pagina of stuur ons een e-mail via: info@perfectehond.nl!

2 reacties op “Milbemax hond – Lees hier ons review!”

Elke maand ontworpen vind ik wel veel. Zo vernietig je de darmflora en het is een aanslag op lever en nieren. Beter regelmatig een ontlastingonderzoek laten doen bij de DA en alleen Milbemax geven als de hond werkelijk wormen heeft.

Hoi Jeroen,

Dankjewel voor je reactie. De opmerking die je maakt heb je helemaal gelijk in. Er is uitgegaan van een jonge pup. Bij volwassen honden ligt dit inderdaad heel anders. We gaan de tekst van de review aanpassen.

Met vriendelijke groeten,
Team PerfecteHond.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel