Lief! Hondenhuisje

 49.50

Lief en comfortabel hondenhuisje gemaakt van soft materiaal en bekleed met fluweelzacht pluche. Beschikbaar in 3 verschillende designs.

Meer info

Beschrijving

Lief! Hondenhuisje

Lief hondenhuisje gemaakt van soft materiaal waarvan de zijwanden zijn bekleed met fluweelzacht pluche. Het hondenhuis is door zijn lieve uitstraling en speelse design geliefd in elke interieur. De kleurrijke hondenmand geeft je hond een comfortabele rustplaats die garant staat om vele uren in weg te dromen. Het dak van dit huisje is afritsbaar.

Uitvoeringen

Lief! Hondenhuisje Jongens: kleurencombinatie blauw en beige, opdruk van een pootafdruk, ster en de letter S op het dak.
Lief! Hondenhuisje Meisje: kleurencombinatie roze en beige, opdruk van een pootafdruk, hartje en de letter lief! op het dak.
Lief! Hondenhuisje Unisex: kleurencombinatie jeansblauw en rode ruitjes print, opdruk van een pootafdruk, hartje en een ster op het dak.

Afmeting

52 x 42cm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>