Drontal Pup

 19.25

Drontal Pup is een breedspectrum ontwormingsmiddel dat spoelwormen, haakwormen en zweepwormen bij pups en jonge honden in één toediening bestrijdt.

Koop Product

Beschrijving

Drontal Pup

Voor pups en jonge honden is Drontal Pup verkrijgbaar. Drontal Pup is een ontwormproduct dat speciaal ontwikkeld is voor pups en jonge honden die meestal enkel besmet zijn met spoel-, haak- en zweepwormen. De samenstelling is aan deze behoefte aangepast en bevat daarom geen Praziquantel (tegen lintwormen).

Wegens het vroegtijdige optreden van spoelwormbesmettingen (via de baarmoeder en de melk) moet de behandeling met Drontal Pup op twee weken leeftijd beginnen. Het is aan te bevelen herhalingsbehandelingen uit te voeren volgens het schema: 2, 4 ,6, 8, 10 en 12 weken. Daarna maandelijks tot een half jaar. Na een half jaar wordt aangeraden om uw hond 4 keer per jaar met Drontal Dog te ontwormen.

Indicaties

  • Doodt spoelwormen
  • Doodt haakwormen
  • Doodt zweepwormen

Contra-indicaties

Er zijn geen contra-indicaties van Drontal Pup bekend.

Dosering

1 ml Drontal Pup per 1 kg lichaamsgewicht. Dit komt overeen met 15 mg febantel en 14,4 mg pyrantelembonaat per kg lichaamsgewicht. De toediening gebeurt éénmalig per ontwormbehandeling.

Voor orale toediening. De suspensie kan zowel direct – door middel van de bijgevoegde doseerspuit – als indirect – via vermenging door het voer – worden toegediend.

Na opening is Drontal Pup 10 weken houdbaar. Inclusief doseerspuit.

Aanbevelingen

Heeft u naast uw pup nog een volwassen hond of een kat in huis? Kijk dan hieronder naar de ontwormingsproducten voor volwassen honden en katten:

Drontal® Cat
Drontal® Large Cat
Drontal® Dog Tasty
Drontal® Large Dog Flavour
Mansonil All Worm Cat
Mansonil All Worm Large Cat
Mansonil All Worm Tasty
Mansonil All Worm Large Dog Flavour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *