AFP fetch ‘n treat

 24.80

Met deze AFP fetch ‘n treat train je het lichaam en brein van je hond op een speelse manier train je het lichaam en brein van je hondje op een hele speelse manier.

Meer info

Categorie: Tag:

Beschrijving

Net als mensen moet de hond fysiek en mentaal getraind worden. Met deze AFP fetch ‘n treat train je het lichaam en brein van je hond op een speelse manier train je het lichaam en brein van je hondje op een hele speelse manier. Apporteren en belonen worden slim afgewisseld, zodat je hond zich aangetrokken blijft voelen en zich niet verveeld. Je hond moet de bal bovenin het apparaat gooien, waarna hij beloont wordt. Hij zal leren de bal op te pakken en weer bovenin te gooien om beloond te worden. Ondertussen is hij lekker beweeglijk bezig.

  • Stimuleert je hond om te bewegen
  • Voorkomt verveling
  • Geschikt voor droogvoer en snoepjes
  • Merk AFP

Meer informatie AFP fetch ‘n treat?

Meer informatie over de AFP fetch ‘n treat nodig of wil je hem kopen voor je eigen hond? Dat kan via de webshop van DogPalace.nl!

>> Klik hier voor het product <<

>> Meer informatie over DogPalace.nl <<

Extra informatie

Merk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>