BARF, NRV en KVV

BARF

BARF is een afkorting die staat voor: Biologically Appropriate Raw Food maar vaker word deze gebruikt Bones and Raw Food. Al in 1930 was er een dierenarts bezig met BARF die adviseerde om de honden rauw vlees te voeren. Het basis BARF Dieet bestaat uit 40-50% uit botten en spiervlees, 15-20% is orgaanvlees en 10% is vers fruit en groenten. Barf kunt u onder andere kopen bij: Meat4Animals

NRV

De afkorting NRV staat voor Natuurlijk rauw voeren. Het verschil met BARF is de samenstelling van het vlees. Bij NRV word geen fruit, groente, granen of andere supplementen toegevoegd aan de voeding. Ook word er bij NRV meer spiervlees gegeven en bij BARF word er meer botvlees gegeven. Het liefst word het prooidier in zo groot mogelijke stukken gegeven.

KVV

KVV is een gemalen mix van botten, spiervlees en organen. Er zijn verschillende varianten waar je uit kunt kiezen. Sommige hebben verschillende diersoorten en sommige hebben er het voer aangevuld met premix.

Met KVV word het aangeraden om te wisselen met verschillende smaken en merken zodat de hond alle voedingsstoffen binnen krijgt. Het voordeel van KVV is dat het vlees niet word verhit en daardoor gaan er geen voedingsstoffen verloren.

Meat4Animals

Meat4Animals heeft ook altijd leuke aanbiedingen!

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel