Stichting Animal’s Faith

Stichting Animal's FaithStichting Animal’s Faith is in 2015 ontstaan. Het is ontstaan door de eerste hond van Liz(de eigenaresse). Zonder haar zou Stichting Animal’s Faith nooit hebben bestaan. Vanwege de vele gedragskennis kunnen honden met gedragsproblemen hier terecht.

In veel andere asiels worden ze niet geaccepteerd, maar bij ons worden ze gerehabiliteerd en zoeken we het perfecte huishouden voor onze dieren. Elk dier is voor ons even belangrijk.

Dat de maatschappij onze dieren niet altijd begrijpt of wil begrijpen, is voor ons nooit een reden het dier te laten vallen.

Stichting Animal's Faith

Ook als u afstand van uw dier wilt nemen hoeft dit niet altijd nodig te zijn.

Wij kijken vaak wat de beste optie is voor u en uw dier en niet altijd hoeft die optie afstand te zijn. Wij kunnen u hierin goed helpen en trainen uw hond. Soms kunt u hierna uw huisdier gewoon houden en hoeft u niet zo’n moeilijke beslissing te maken.

Stichting Animal’s Faith is het enige allround dierencentrum in Europa en is 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend. Ook heeft Animal’s faith een pension, gedragsopvang en thuisoppas dit is ook gewoon voor honden met gedragsproblemen en u kunt ook voor combi training kiezen.

Dan trainen wij uw hond of kat én zit hij bij ons in het pension. U kunt ons ook bellen voor een pension bezichtiging zodat u ziet waar u uw huisdier heen brengt.

Prijslijst Stichting Animal’s Faith

Benieuwd naar de prijzen voor herplaatsen en adopteren? Bekijk dan hier onze prijzenlijst.

We hebben ook een klein winkeltje met verschillende producten! Bekijk hier het winkeltje.

Volg Stichting Animal’s Faith

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en lees alle recensies op Facebook!

Wilt u meer informatie over Stichting Animal’s Faith kijk dan op hun website.

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel