Ken jij SayHi.dog al?

SayHi.dog is een community van hondenliefhebbers die stemmen uitbrengen voor hun hond op tal van vragen. De stemresultaten leiden tot meer inzicht over hondenrassen. Vandaag lanceert de site een nieuwe update waar maanden aan is gewerkt, allemaal om baasjes van nog meer waardevolle inzichten te voorzien en zo honden beter te leren kennen.

3.500 honden, 60.000 stemmen

SayHi.dog lanceerde in september 2019. Inmiddels zijn er 3.500 honden actief op het platform en zijn er zo’n 60.000 gestemd door baasjes van de meest uiteenlopende rassen.

Top 10 van best vertegenwoordigde rassen

Op moment van schrijven zijn de volgende rassen het best vertegenwoordigd:

 1. American Stafford
 2. Border Collie
 3. Chihuahua
 4. Franse Bulldog
 5. Syberische Husky
 6. Jack Russel Terriër
 7. Labrador Retriever
 8. Beagle
 9. Berner Sennenhond
 10. Shih Tzu

Waar stemmen baasjes op?

Op moment van schrijven zijn er zo’n 60 vragen waar baasjes op kunnen stemmen. De vragen zijn onderverdeeld in de volgende categoriëen:

 • Hoe was ik als pup?
 • Hoe gedraag ik me?
 • Wat doe ik graag?
 • Waar speel ik mee?
 • Wat snack ik graag?
 • Door de hoeveelheid stemmen ontstaat er een algemeen beeld voor ieder ras.

  Nieuw! Vergelijk hondenrassen

  Per vandaag kun je niet alleen per ras nieuwe inzichten verkrijgen, maar ook hondenrassen met elkaar vergelijken. Selecteer meerdere rassen en ontdek op welke score ze verschillen met elkaar.

  Wil jij jouw hond beter leren kennen? Meld jouw hond aan

  Het team van SayHi.dog nodigt jou van harte uit om jouw stem(men) te laten horen. Dat doe je door jouw hond aan te melden óf alleen te stemmen bij een raspagina. Er zijn een aantal reden om jouw hond ook aan te melden.

  Redenen om jouw eigen hond te registreren

 • Je leert jouw eigen hond beter kennen doordat ‘rasgenoten’ ook stemmen voor hun hond. Hoewel jouw hond uniek is, zijn er ook overeenkomstigheden.
 • Zelf stemmen voor jouw hond is leuk en helpt mensen die oriënteren voor een hond om een weloverwogen beslissing te maken, waardoor de kans op een mismatch (en dus asielhonden) kleiner wordt.
 • Wil je je hond vergelijken?

  Bezoek dan Sayhi.dog


  Bezoek ook eens een van onze partners

  0
   0
   Winkelwagen
   Je hebt geen productenTerug naar de winkel