Harlequin halsband | Bella Barkley

Bella Barkley halsbandBegin 2019 is Claudia haar bedrijf Bella Barkley gestart. Bella Barkley betekent mooie blaffer en dat is ook wat ze de hondjes wil bieden. Een kleurrijk hondenleven met kleurrijke accessoires die comfortabel zijn en tegen een stootje kunnen.

Prijs Bella Barkley halsband

Verschillende kleuren → € 29,95

Meer info over de Bella Barkley halsband

Lola met de Bella Barkley halsband
De Bella Barkley halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Door het stevige materiaal zijn deze halsbanden volgens mij ook goed geschikt voor grote honden.

De halsbanden kun je kopen via deze website: Bella Barkley website.

Wat vindt de hond van de halsband?

Lola met de Bella Barkley halsbandDe halsband is wat zwaarder dan de halsband die ze normaal heeft dus het was een klein beetje wennen maar dat duurde gelukkig niet lang.

Wat vind ik van halsband?

Ik vind de halsband en de print erg mooi. Het materiaal voelt goed stevig en de sluiting ziet er solide uit. De print vind ik erg cool en ook de andere varianten vind ik erg mooi. Het was moeilijk om er eentje uit te kiezen met zoveel leuke keuzes.

Eindbeoordeling: 9/10
De halsband ziet er prachtig uit en ik vind vooral de print erg mooi en ook de andere prints die ze verkopen spreken me erg aan. Ik vond hem wel een klein beetje aan de zware kant maar dat komt omdat haar normale halsband heel erg licht is. Het materiaal is van goede kwaliteit ook de manier van verpakken voelde erg luxe, dit is zeker een aanrader!

Lola met de Bella Barkley halsband

Wil jij ook je mening kwijt over de Bella Barkley halsband of misschien over een ander product? Neem dan gewoon even contact met ons op! Ook als wanneer je op zoek bent naar producttesters ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel