Tre Ponti hondentuig | Verstelbaar

De Tre Ponti hondentuig wordt gemaakt voor elke soort hond. Ze worden met de hand gemaakt en ontworpen in Venetië – Italië Daarna worden ze uitgebreid getest en gecontroleerd op kwaliteit en speciale weer omstandigheden.

Dit is waar Tre Ponti aan wil voldoen:
Tuig Klein

 • De hond kan vrij bewegen zonder enig irritatie
 • Het tuig is watervast, snel droog en kan tegen de meeste weer omstandigheden
 • Het aan en af doen van het tuig is makkelijk en het tuig is zeer comfortabel voor de hond
 • Makkelijk te schoonmaken
 • Geschikt voor sporten, fieten en wandelen.

Omdat ze zoveel kwaliteit waarborgen is het tuig redelijk prijzig maar levensduur is heel lang. Mocht in het gekke geval het tuig binnen een x aantal jaar kapot gaan krijg je een nieuw tuig.

Verkrijgbaar in S, M, L, XL en XXL.
Kleine hond – Gemiddelde prijs Tre Ponti tuig: € 21,99
Gemiddelde hond Gemiddelde prijs Tre Ponti tuig: € 59,99
Grote hond Tre Ponti tuig: € 55,99

In vergelijking met andere merken moet er heel veel gebeuren voor dat het breekt. Daarnaast is het ook geschikt voor zwemmen en geeft het geen irritaties bij de hond.

Wat vind hond van het Tre Ponti hondentuig

Wat ik merk aan mijn hond is dat hij er geen last van heeft met rennen en zwemmen. Hij kan lekker vrijuit bewegen en ondervind geen hinder bij het dragen van het hondentuig.

Wat vind ik van het Tre Ponti hondentuig.

Met name voor middelhondjes zoals mijn hond past dit tuig perfect. Dat was lang een probleem met andere merk tuigen, want daar zijn ze niet voor middel hondjes te vinden.

Wij gebruiken het tuig voor zwemmen, fietsen, rennen en gooien met de bal. Ondanks dat het tuig 1 keer kapot is gegaan hebben we deze al 6 jaar. Toen die trouwens na een jaar kapot ging, werd deze opgestuurd en kregen we een nieuwe. We hadden geen bon meer maar ook dat was geen probleem. Goede service dus!

Boys Tuig

Eindbeoordeling: 10/10

De voordelen van dit duurzame tuig zijn er echt veel! Goede kwaliteit, lange garantie en ook nog eens goede service. Ik kan hem iedereen aanraden om te kopen. Helemaal top!

Wil jij ook je mening kwijt over Tre Ponti of over iets anders? Neem dan gewoon even contact met ons op!


Alles voor uw hond - Dierenwinkel XL

0
  0
  Winkelwagen
  Je hebt geen productenTerug naar de winkel