Chuckit ballen

chuckit ballen

Chuckit ballen zijn speciaal gemaakt voor de hond. In vergelijking met tennisballen zijn deze ballen onverwoestbaar! Ze zijn makkelijk schoon te maken en ze blijven ook nog eens drijven op water.

Wij gebruikte voorheen altijd tennisballen maar deze worden vies en gaan snel kapot. Daarbij is de inhoud van een tennisbal is ook niet goed voor de hond.

Je hebt Chuckit ballen in verschillende soorten en maten:

chuckit voetbal
Naast de ballen heeft Chuckit ook nog veel ander honden speelgoed. Denk aan voetballen, frisbee’s, speeltouwen en nog veel meer!

Gemiddelde prijs: Chuckit 2-Pack €13,45

Wat vind de hond van de Chuckit ballen?

Hij stuitert lekker en hij kan hem goed zien door zijn felle kleuren. Als ik 3 verschillende ballen voor hem neer leg pakt hij altijd de oranje Chuckit. Dit is duidelijk zijn favoriete speelbal.

Wat vind ik van de Chuckit ballen?

Ik vind de ballen geweldig, goed schoon te maken, weet ze bijna altijd terug te vinden. Mijn hond die ziet al iets minder dus deze ballen ziet hij nog heel erg goed.

Eindbeoordeling: 9/10

Boy met Chuckit bal
Het is een geweldig product, ontzettend duurzaam maar als je ze kwijt raakt zullen er toch nieuwe aangeschaft moeten worden en ze zijn wel een stuk duurder als andere honden speel ballen.Daarom geef ik een 9 uit 10.

Heb je zelf ook een mening over Chuckit ballen? Of over een ander product? Neem dan even contact met ons op!

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel