Trixie snackbal

Trixie snackbal
Deze week heb ik de Trixie snackbal gekocht! Dit is een speeltje gemaakt van natuurlijk rubber waar je kleine hondensnacks in kunt stoppen. Als de hond er mee gaat spelen komen er geleidelijk aan steeds wat hondenkoekjes uit.

Gemiddelde prijs Trixie snackbal

Small → € 6,95
Medium → € 11,95

Meer info over de Trixie Snackbal

Binnenkant Trixie snackbalDeze rubberen snackbal heeft aan de binnenkant verschillende verdiepingen waardoor het wat moeilijker wordt om de koekjes er uit te krijgen. Ook is hij verkrijgbaar in verschillende maten, ik heb zelf de small en die is groot zat voor mijn kleine hondje.

Wat vindt de hond van Trixie snackbal?

Mijn hondje is er helemaal blij mee en het belangrijkste hij is nog niet stuk! Ook krijgt ze de koekjes er minder makkelijk uit waardoor ze er langer mee bezig is.

Wat vind ik van Trixie snackbal?

Lola en Trixie snackbalIk ben er blij mee! Hiervoor heb ik andere snackballen gehad die niet zo goed waren. Deze is van rubber waardoor het niet zoveel lawaai maakt. Ik heb ook wel eens een plastic snackbal gehad maar daar werd ik op een gegeven moment knettergek van. Ook is het net even wat lastiger waardoor ze langer bezig is met de koekjes er uit krijgen.

Eindbeoordeling: 9/10
Tot nu toe ben ik er erg tevreden over. We hebben de Trixie snackbal nu een paar keer uit geprobeerd en ze vind het nog steeds leuk en ook niet geheel onbelangrijk de snackbal is nog niet stuk :)!

Lola blij met haar Trixie snackbal

Wil jij ook je mening kwijt over de Trixie snackbal of misschien over een ander product? Neem dan gewoon even contact met ons op! Ook als wanneer je op zoek bent naar producttesters ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel