Aqua Coolkeeper koelband – Lees hier ons review!

Aqua coolkeeper koelbandDit is de Aqua Coolkeeper koelband. Deze koelband gebruik ik elk jaar voor mijn hond. Wij hebben een langharig hondje genaamd: Boy. In de zomer heeft hij het vaak best warm en ook benauwd en dat is de reden dat we gebruik maken van de Aqua Coolkeeper koelband.

Gemiddelde prijs: Aqua Coolkeeper koelband
De gemiddelde prijs ligt tussen de €6,- en €15,-

De koelband is verkrijgbaar in de maten XXS tot XXXXL en heeft ook verschillende designs zoals blauw, geruit en rozen.

Wat is de Aqua Coolkeeper koelband?

Het is een koelband met daarin speciaal verkoelend gel. Wanneer je de koelband koud water legt dan worden de HydroQuarts geactiveerd. Dit zorgt er voor dat de gel verkoelend werkt.

Wat vindt de hond van Aqua Coolkeeper koelband?

De hond is minder benauwd met de warme zomerdagen en dat is te merken aan zijn ademhaling. Met deze koelband hijgt hij ook een stuk minder.

Wat vind ik van Aqua Coolkeeper koelband?

Ik vind de koelband van Aqua Coolkeeper echt een top product! Ik merk bij mijn hond dat hij er heel veel aan heeft in de zomer. Hij is gewoon een stuk relaxter en dat is fijn voor hem.

Eindbeoordeling: 7/10

Al ben ik blij dat ik mijn hond een beetje kan relaxen door middel van deze koelband, merk ik toch aan hem dat het niet helemaal lekker zit. Maar daarentegen heeft hij wel veel verkoeling en daarmee ook verlichting van de warmte.

Heb je zelf ook een mening over Aqua Coolkeeper koelband? Of over een ander product? Neem dan even contact met ons op! Ook wanneer je zelf producten verkoopt en op zoek bent naar testers ben je bij ons aan het juiste adres!

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel