5 levenslessen die je kunt leren van je hond

Wees trouw

We kennen allemaal het gezegde: “Zo trouw als een hond” en zoals wij bij PerfecteHond.nl weten is daar niks van gelogen! Wat zou de wereld mooi zijn als mensen zo trouw met elkaar om zouden gaan…

Leef mindful

Honden denken niet na over wat er gister is gebeurd of wat er morgen gaat gebeuren, maar leeft in volledig in het hier en nu. Accepteer wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen wat kan zijn!

Liefde is onvoorwaardelijk

Je hond houdt van je, daar is geen discussie over mogelijk! Altijd betrokken en betrouwbaar. Dik, dun, groot, klein, opgedoft of in je pyjama, het kan je hond niet schelen. Onvoorwaardelijke liefde voor jou… Maar ook voor zichzelf! Simpelweg zijn zonder enige gĂŞne. Jezelf beter voordoen dan dat je bent, daar doe je eigenlijk toch niemand een plezier mee?!

Stel duidelijke grenzen

Als iemand over je grenzen heen gaat, zorgt dat uiteraard voor frustratie. Waarom zou je een ander niet teleurstellen door dit aan te kaarten, maar jezelf wel teleurstellen met het negatieve gevoel wat er in je opborrelt? Waar het vaak op neerkomt is dat we “bang” zijn voor de reactie van een ander als we deze grens kenbaar maken… Maar gelukkig weten we inmiddels dat dat niet nodig is… Liefde is namelijk onvoorwaardelijk!

Drink water

Tot slot niet persé een levensles, maar wel van levensbelang! Honden bestaan voor 80% uit water en hebben net als mensen voldoende water nodig voor het optimaal functioneren van het lichaam. Dus iedere keer als je je hond water uit zijn bak ziet slurpen, denk eraan om zelf ook voldoende water te drinken!

5 levenslessen die je kunt leren van je hond

Gerelateerde producten

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Misschien vind je dit ook leuk?

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel