Royal Canin Anallergenic hond

Royal Canin Hypoallergenic is een dieetvoer voor honden dat is ontworpen om te helpen bij het beheersen van allergieĆ«n en voedselovergevoeligheid. Het bevat een enkelvoudige proteĆÆnebron, zoals kalkoen en is vrij van de meest voorkomende allergie verwekkende stoffen, zoals tarwe, maĆÆs en soja. Het is ook vrij van kleurstoffen en smaakstoffen.

Het dieet kan worden gebruikt om te helpen bij het beheersen van verschillende vormen van allergieƫn en voedselovergevoeligheid, zoals huidproblemen, diarree en braken. Het kan ook helpen om de spijsvertering te verbeteren en de overall gezondheid van de hond te ondersteunen.

Het is belangrijk om te onthouden dat dit dieet alleen moet worden gebruikt onder supervisie van een dierenarts en na een grondige diagnose van de allergieƫn of voedselovergevoeligheid van de hond.

Meer over Royal Canin

Royal Canin is opgericht door de Franse veearts Jean Cathary in 1968. Hij richtte het bedrijf op met als doel hondenvoer te maken dat was afgestemd op de specifieke behoeften van honden, afhankelijk van hun leeftijd, ras en levensstijl.

In de loop der jaren is Royal Canin uitgegroeid tot een van de toonaangevende merken voor hondenvoer en kattenvoer en het bedrijf is nu actief in meer dan 90 landen over de hele wereld. Het bedrijf blijft zich richten op het ontwikkelen van hoogwaardige, wetenschappelijk onderbouwde dieetvoeding voor honden en katten, met als doel de gezondheid en het welzijn van de dieren te ondersteunen.


Tot zo ver deze pagina! Heb je aanvullende tips? Of heb je iets mee gemaakt dat je met ons wilt delen? Laat het ons weten via het contactformulier.


0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel