Halsband Dexter | Legergroen

Lola met haar Dexter halsbandVia Instagram ben ik in contact gekomen met Ruby van Dexter halsbanden. Ze is 16 jaar en net gestart met haar eigen bedrijf. Om Lola kennis te laten maken met de halsbanden kregen we een prachtige Dexter halsband in het groen opgestuurd. Naast het feit dat de halsband er super uitzag zitten er ook stukjes anti teek band op. Dus de halsband is niet alleen mooi om te zien, hij heeft ook nog een belangrijke functie.

Prijs Dexter halsbanden

Verschillende kleuren → € 15,00

Meer info over de Dexter halsband

Anti teek bandenDeze halsband is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. De halsband kan helemaal op maat gemaakt worden en dat is fijn voor de hondjes die geen standaard maat hebben.

De halsbanden zijn verkrijgbaar via deze website: Dexter halsbanden website. En helemaal leuk, met de kortingscode perfectehond5 krijg je nu 5% korting!

Wat vindt de hond van Dexter halsband?

Lola met haar Dexter halsbandMijn hondje vond hem erg interessant, ze wilde er eigenlijk meteen mee spelen maar daar is hij natuurlijk niet voor. Na het omdoen van de halsband deed ze gewoon haar ding en ik merkte dat ze helemaal geen last had van de halsband. Dat is voor mij erg belangrijk, dat Lola geen last heeft van de halsband. Het moet zo lekker zitten dat ze hem eigenlijk niet eens voelt.

Wat vind ik van Dexter halsband?

Ik vind het een erg mooie halsband. De touwtjes waren net iets te lang maar die kon ik zelf makkelijk aanpassen. Dit had ze expres gedaan voor het geval de maten toch niet helemaal klopte. De kleur sprak me erg aan en hij lijkt erg comfortabel te zitten, dus het is een succes!

Eindbeoordeling: 9/10
Tot nu toe ben ik er erg tevreden over, Lola lijkt hem heel comfortabel te vinden en hij staat haar ook nog eens goed. De verzending en afhandeling was heel vlot. Ik ben tevreden en raad Dexter Halsbanden zeker aan!

Lola met haar Dexter halsband

Wil jij ook je mening kwijt over de Dexter halsband of misschien over een ander product? Neem dan gewoon even contact met ons op! Ook als wanneer je op zoek bent naar producttesters ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel