Kong Classic – Lees hier ons review!

Kong Classic
Dit is de Kong Classic! Het is een rubber toy voor de hond dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en maten. Kong is al meer dan 30 jaar één van de meest bekende honden speelgoed. Het is educatief speelgoed voor de hond. De hond oefent hiermee concentratie, coördinatie en kan er lekker lang mee spelen.

Gemiddelde prijs Kong Classic:

Small → € 6,99
Medium → € 9,99
Large → € 11,99
XXl → € 16,99

Wat is Kong classic Precies:

Kong Puppy Vulling
Kong is een rubber speeltje in een speciale vorm met een holle binnenkant, door deze speciale vorm kan hij willekeurig alle kanten op stuiteren. Er zit tevens ook een behoorlijke uitdaging voor de hond aan om de inhoud er uit te krijgen.

Wij maken er altijd honden ijsjes van. Wij vullen hem met water of slagroom ijs en een beetje pindakaas, dat werkt behoorlijk motiverend om de inhoud er uit te krijgen. Je kan er ook snacks instoppen of zelfs speciale spuit (puppy) vulling voor halen.

Wat vindt de hond van Kong classic?

Hij is gemotiveerd om er op te kauwen, kan er lekker lang mee spelen en kan niet wachten tot die het lekkers eruit heeft.

Wat vind ik van Kong classic?

Ik vind de Kong makkelijk te gebruiken omdat je de Kong in de vriezer kunt leggen om er een ijsje van te maken of om de Kong in de vaatwasser te zetten om hem schoon te maken. Het traint de intelligentie en nog andere skills van mijn hond.

Eindbeoordeling: 8/10
Dus kortom de Kong Classic is super leuk speelgoed voor de hond. Je kunt er lekkere ijsjes mee maken en het is een goed denkspelletje.

Wil jij ook je mening kwijt over Kong Classic of misschien over een ander product? Neem dan gewoon even contact met ons op! Ook als wanneer je op zoek bent naar producttesters ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel