Lange hondenlijn x2!

lange hondenlijnBen je op zoek naar een lange hondenlijn? En dan bedoel ik echt een lange hondenlijn, niet die van 5 of 8 meter? Dan kom je er snel achter dat het een behoorlijke klus is om die te vinden! De meeste hondenlijnen gaan maar tot 8 meter en ik wilde echt een lange hondenlijn hebben. Daarnaast wilde ik ook nog een handvat aan de riem hebben dus het was een behoorlijke zoektocht.

Een lange hondenlijn is handig voor als je je hond wil trainen maar bijvoorbeeld ook voor hondjes die bijna niet of nooit los lopen. Mijn hondje is zo een hond die eigenlijk nooit los loopt. Ze heeft een aandachtsspanne van een goudvis en er hoeft maar iets te gebeuren en ze gaat er vandoor. Een lange hondenlijn zodat ze toch lekker kan rennen zou dus echt een uitkomst zijn!

Ik ben op zoek gegaan en het heeft me wat tijd gekost maar hieronder heb ik 2 lange hondenlijnen 10 meter of langer gevonden!

Lange hondenlijn x2!

lange hondenlijn
Antislip hondenlijn 15 meter

Nummer 2
Antislip hondenlijn 15 meter

Deze lange hondenlijn is zeer licht maar toch ook sterk. Dat komt door de combinatie van rubber en textiel die is gebruikt.

Om diezelfde redenen is het ook nog eens zeer comfortabel in gebruik.

Deze hondenlijn is ideaal voor slechte weersomstandigheden. De lijn is waterdicht en zal nooit verslappen of vervormen!

Prijs: €35,95

 

Meer informatie over dit product

 

 

Flexi Giant Professional 10 meter

Nummer 1

Flexi Giant Professional 10 meter

Deze riem is ‘slechts’ 10 meter lang maar heeft wel een handig oprol systeem. Zo heeft je hond veel bewegingsruimte maar met 1 druk op de knop heb je alles weer snel onder controle.

Deze hondenlijn is geschikt voor sterke honden tot maximaal 50kg. Doordat de riem een stevige maar zachte handgreep heeft ligt het ook nog lekker in de hand.

Deze hondenlijn is nu in de aanbieding dus wees er snel bij!

Prijs: €56,99

 

Meer informatie over dit product

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel