Maak kans op een lekker snackpakket!

Maak kans op een lekker snackpakket!

Deze maand sponseren we een van de prijzen voor de giveaway van Baco ?. Deze knapperd heeft 1500 volgers bereikt en dat vieren ze met een coole giveaway.

Wat geven ze allemaal weg?

De giveaway staat uit 4 verschillende prijzen.

Mini fotoshoot

De eerste prijs is een mini fotoshoot van Charlotte Olsthoorn Fotografie. Ze maakt prachtige foto’s van honden en ook honden en hun baasjes. Op haar website vertelt ze meer over haar passie en de manier waarop ze fotografeert. Check hier haar portfolio!

Cadeaubon

De volgende prijs is en cadeaubon ter waarde van €12,50 van Kwispel en Relax. Ze hebben een duurzame webshop en verzorgen kynologische massages. Omdat elke hond het verdiend om goed in zijn vel te zitten ?.

Snackpakket

Daarna komen wij met een lekker snackpakket! We hebben 2 zakjes met lekkere snacks van Vitakraft en een bak vol kleine traktatiesnoepjes van Petsnack duo hartjes mix. Beiden zijn uiteraard goedgekeurd voor Lola.

Om het allemaal nog wat leuker te maken hebben we ook een coole Trixie snackbal bij gedaan. Dat wordt lekker snacken!

Snackbox naar keuze

Maar we zijn nog niet uitgesnackt..Ook Bello Box geeft een snackbox naar keuze weg! De snacks zijn volledig natuurlijk en laat je kennis maken met merken die je anders niet gevonden en geprobeerd zou hebben.

Wat zijn de spelregels?

Om kans te maken op een van deze prijzen moeten we eerst weten voor welke prijs je mee speelt! Dit kan je laten weten in de reacties van de giveaway post. Tag daarbij meteen nog 3 accounts die ook wel een leuke prijs zouden willen winnen.

Verder is het belangrijk dat je alle sponsoren volgt en het bericht in je story deelt en dan delen wij hem natuurlijk ook weer in onze story ?.

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

De winnaars worden bekend gemaakt op 6 december 2020! Doe je ook mee?


Product tips

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel