Mijn lieve Lola

Lola - 6 maanden oudLola was nog geen half jaar oud toen ze bij ons kwam. Na lang zoeken op verschillende websites kwam ik via Marktplaats op een advertentie van Lola uit. Toen we daar aankwamen wist ik het meteen deze schattigerd wilde ik hebben!

Ze ging met ons mee naar huis. Amper 2 kilo maar toch meteen al mijn grootste vriendinnetje. Wat een lief en en gek hondje. Mijn man wilde liever geen hond maar na 2 weken heeft Lola hem overtuigd en sindsdien kan hij ook niet meer zonder haar.

Karakter Lola

Lola is een hondje vol met karakter. Ze vind niet iedereen lief en moet altijd eerst even wennen aan mensen. Als ze je eenmaal cool vind dan houdt ze ervan om lekker op je schoot te liggen. Ze wil graag veel geaaid worden en zal dat ook laten merken als je stopt met aaien 🙂

Ze is erg vrolijk en houdt nog steeds van lekker spelen. Zodra je haar touw pakt dan wil ze die meteen hebben en voor zo een klein hondje kan ze nog best sterk zijn! Als je buiten met een stok of bal gooit dan doe je dit vaak voor niets want apporteren dat is niet echt haar ding.

Favoriete plekjes

Lola heeft meerdere favoriete plekjes maar hieronder de top 3 aan beste plekjes.

Op de uitkijk

Lola bij het raamWij wonen in een maisonette woning en kunnen vanaf de huiskamer naar beneden kijken. Uit het raam zie je een grasveld met water en een fietspad waar veel mensen en honden voorbij komen. Tegen het raam aan staat een hoekbank en op de hoek van de bank liggen allemaal kussentjes. Daar ligt Lola het liefst. Ze kan dan vanaf haar troon alles goed in de gaten houden.

Ze kan uren lang uit het raam staren en niets doen maar als dan net die ene hond langs komt gaat ze heel hard blaffen. Dat is haar veld! Wegwezen! De honden waar ze vanaf boven het hardst naar blaft zijn meestal ook de honden waar ze bij het uitlaten het bangst voor is. Maar vanaf boven af durft ze wel 😉

Op schoot

Lola op schootLola houdt er van om lekker te snugglen. Het liefst neemt ze alle plek in terwijl je ondertussen lekker moet blijven aaien. Als je stopt met aaien pakt ze met haar poot je hand om te laten weten dat je verder moet gaan.

Ze houdt van dekentjes dus zodra je onder een dekentje gaat liggen op de bank zal het niet lang duren voordat ze je komt vergezellen onder het dekentje.

Het strand

Lola bij de zeeWe komen er helaas niet vaak genoeg ook maar Lola houdt ook erg van het strand en de zee. Lekker hard rennen en gek doen! Maar niet bij het water, want dat vind ze allemaal toch een beetje eng. Ook zwemmen is niet aan haar besteed dat lijkt veel te veel op douchen. Iets waar ze ook echt een hekel aan heeft.

Maar gewoon lekker over het strand rennen en een beetje gek doen vind ze helemaal leuk! Na een een strandwandeling heeft ze altijd zoveel gerend dat ze helemaal uitgeteld is.

Mijn allergrootste vriendinnetje

Ondanks dat het zo een klein hondje is is het toch mijn allergrootste vriendinnetje. Zij is het eerste die ik zie in de ochtend en de laatste als ik weer naar bed ga. Ik word vrolijk van haar en zij weer van mij – perfecte combinatie toch?

Ook jouw hondje willen we graag leren kennen! Wil jij ook een verhaal over jouw hondje? Neem dan contact met ons op en wie weet staat jouw hondje hier binnenkort ook bij :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel