Bonzo Dental Delicious | Het review

Bonzo Dental DeliciousBonzo Dental Delicious is een hondensnack die helpt het gebit van de hond te ondersteunen. Het zorgt voor gezond tandvlees en schone tanden. Deze hondensnack kun je dagelijks geven en het heeft een laag vetgehalte.

De Bonzo Dental Delicious is te koop bij Petplace voor 2,09 € .

Dit is de prijs voor 1 zakje met 7 honden snacks en je geeft de hond 1 snack per dag dus je doet er ongeveer een week mee.
Deze versie is geschikt voor honden tussen de 10 en 25 kg. Ook voor kleine honden heeft Bonzo een versie. Deze kost ongeveer even duur en het zijn eigenlijk precies dezelfde snacks als die voor medium honden. Daarom koop ik altijd die van medium en dan breek ik ze door de helft.

Zo heb ik voor € 2,09, 2 weken lang Bonzo Dental Delicious snacks :).

Wat vindt de hond van van Bonzo Dental Delicious?

Mijn hondje is er helemaal blij mee. Ze eet hem altijd snel op en lijkt er echt van te genieten. Ik denk dat ze er nog wel meer per dag zou willen hebben!

Wat vindt ik van van Bonzo Dental Delicious?

Het helpt echt tegen een slechte adem en het is goed betaalbaar. Helemaal als je de medium versie gebruikt voor een klein hondje – dan kun je dubbel zo lang met een verpakking doen.

Eindbeoordeling: 9/10

Ik geef dit een product een dikke 9 en ik denk dat dit product zeker een hele goede aanvulling is op de dagelijkse verzorging van het gebit.

Wel vind ik het jammer dat de kleinere variant bijna hetzelfde kost als de medium variant. Het is eigenlijk hetzelfde product maar dan een stuk kleiner. Maar wanneer je de medium versie koopt en die opdeelt dan is het wel weer goed te doen.Wat vindt jij van Bonzo Dental Delicious? Graag horen we ook jouw mening! Laat het ons weten via het contactformulier en wie weet sta jij binnenkort ook op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel