Gimdog – Lees hier ons review!

Gimdog ReviewGimdog is premium aanvullend natvoer voor je hond. De ingrediënten in Gimdog zijn heel erg zuiver waardoor dit voer heerlijk voor je hond zou moeten zijn.

Er zijn verschillende smaken zoals:

Gemiddelde prijs: €1,29

Deze prijs 1 klein blikje. Een kleine hond zou 1 blikje per keer kunnen eten maar voor een grotere hond is dit al snel veel te weinig.

Wat vindt de hond van Gimdog?

Mijn hond vindt het heerlijk en het is dan ook binnen een minuut op! Maar het is ook zo snel op omdat de portie helaas niet zo heel erg groot was.

Wat vind ik van Gimdog?

Het ziet er ook goed uit en je kunt de ingrediënten ook nog zien zitten. Het is geen standaard kuipje met vermalen vlees en het geeft wel een luxe gevoel. Maar persoonlijk vind ik het wel prijzig dus het zal bij ons thuis bij uitzondering worden gegeven. Maar als er een aanbieding is dan haal ik er wel een paar!

Eindbeoordeling: 7/10

Ik heb wat punten afgetrokken omdat het aan de dure kant was en omdat de porties wat klein zijn. Maar omdat het er erg goed uit ziet en mijn hond het erg lekker vind geven we Gimdog een dikke 7!


Geef jij je hond ook Gimdog? Denk je er hetzelfde over of heb je misschien een andere mening? Wij willen het weten! Laat een reactie achter onder aan de pagina 🙂

2 reacties op “Gimdog – Lees hier ons review!”

Ik heb een kieskeurig dwergkeesje en heb al verschillende merken geprobeerd maar Gimdog vond ze super het was ineens allemaal op. Heb eerst kip geprobeerd dan tonijn en ik ga nu alle smaken proberen. Ik ben er heel tevreden van eindelijk iets gevonden dat ze meteen opeet! De prijs vind ik dan ook niet belangrijk!

Beste Christina,

Wat fijn om te horen dat dit voer in de smaak valt bij je hond! We zijn benieuwd of ze de andere smaken ook zo smakelijk gaat beleven.
Hou ons op de hoogte!

Met vriendelijke groeten,
Team PerfecteHond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel