5 Tips voor het Instagram account van je hond!

5 Tips voor het Instagram account van je hond!

Instagram kent steeds meer honden accounts. Interactie met honden verhogen serotonine, oxytocine en dopamine in je brein, logisch dus dat honden accounts zo razend populair zijn! Wil jij ook dat jouw hond ook Instafamous wordt? In deze blog geven we je 5 tips om het account van je hond te laten groeien.

Consistentie

Hoe meer je post, hoe meer kansen om mensen te bereiken. Probeer jezelf voor te nemen hoeveel keer per week je een nieuwe post online zet, en blijf consistent in het aantal post per week. Dat is niet alleen de voorkeur van het algoritme, maar ook fijn voor je volgers zodat ze weten dat je actief bent.

Hashtags

Gebruik hashtags in je post om je bereik te vergroten. Zorg ervoor dat je hashtags relevant zijn bij je beeldmateriaal. Zo vergroot je de kans om hoog te scoren op de pagina van de hashtag. Instagram heeft zich recentelijk uitgelaten over de optimale plaatsing van je hashtag: Plaats hashtags in je foto omschrijving en niet in een comment onder je foto. Gebruik jij al de #perfectehond om kans te maken op een feature in onze Instagram Story?

5 Tips voor het Instagram account van je hond!

Kwaliteit

Met het groeiende aantal honden accounts op Instagram wordt het steeds lastiger om op te vallen. Zorg er op zijn minst voor dat je foto’s en video’s van goede kwaliteit zijn. Wazige en/of bewogen foto’s zijn een absolute no-go. Kies voor verschillende locaties, poses en camerahoeken om af te wisselen.

Video’s

Video’s hebben gemiddeld een 2x meer interactie vergeleken met normale foto’s. Één van de manieren om een video met je volgers te delen zijn de “Reels”. Reels zijn korte filmpjes met de mogelijkheid om audio en effecten toe te voegen.

Plan vooruit

Consistent zijn, de juiste hashtags vinden én kwalitatief goede content maken kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Wil je tijd besparen en garanderen dat je consistent blijft met je Instagram posts? Dan wordt het tijd om je posts vooruit te plannen, bijvoorbeeld met Instagram Creator Studio. Op deze manier kun je vooraf puzzelen met de samenstelling van je foto’s en video’s om de perfecte feed samen te stellen! Win-win!

Zien we jou binnenkort op onze Instagram pagina?

Schrijf je dan hier in voor een feature op de Instagram pagina van PerfecteHond.nl.
Wil je onze Instagram pagina bekijken dan kan dat hier!

5 Tips voor het Instagram account van je hond!
5 Tips voor het Instagram account van je hond! Vrouw fotografeert hond

Productcategorieën

Volg ons ook op:


Product tips

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel