Fit worden met behulp van je hond!

Fit worden met behulp van je hond!

Vind jij het leuk om met je hond bezig te zijn? En vind jij sporten minder leuk? Maak je klaar voor de zomer en ga fit de zomer in met behulp van je hond! Zo maak je sporten ineens een heel stuk leuker. In deze blog delen wij 5 leuke ideeƫn om te sporten samen met je hond!

Wandelen & Joggen

Uiteraard het meest voor de hand liggend, maar een extra wandeling of hardloopsessie is altijd een goede start! Onze honden moeten sowieso worden uitgelaten, dus waarom zouden we dat niet extra benutten! Schroef het tempo op, trek tussendoor een sprintje, draag een gewichtsvest of loop een paar kilometer extra.

Agility

Houdt jouw hond wel van een uitdaging? Begin samen aan agility training! Dit is uiteraard een training voor je hond, maar geloof me dat je zult zweten tijdens het begeleiden door het parcours heen!

Fit worden met behulp van je hond! Samen Fitness

Bij fitness denkt men al snel aan de sportschool, maar fitnessen kan natuurlijk ook thuis! Fitness is een sportactiviteit gericht op het verbeteren van de conditie en de oefeningen en variaties daarop zijn eindeloos! Uiteraard staat veiligheid voorop en laten we de zware gewichten niet in de buurt van onze hond. Voer alleen oefeningen uit met lichaamsgewicht of maak gebruik van een alternatief zoals bijvoorbeeld weerstandsbanden. Nog niet overtuigd? Kijk eens ? hoe gezellig samen sporten kan zijn!

Fit worden met behulp van je hond! | Suppen/Paddleboarden

Suppen/Paddleboarden

Ga van de zomer lekker het water op en ga suppen met je hond! Uiteraard zijn er twee belangrijke afwegingen voor je op je board stapt. Ben jij comfortabel genoeg op je board en is je hond comfortabel genoeg in/op het water?! Twijfels? Dan is het zeker aan te raden om je eerst goed in te lezen of eventueel lessen te nemen!

Dog Dance

Dog Dance? Jazeker! Dog Dance is zoals de naam zegt dansen voor honden. Dit vereist echter veel teamwork en is een uitstekende manier op commandos te oefenen en jullie communicatie naar een volgend niveau te tillen. De mogelijkheden met Dog Dance zijn eindeloos. Ga je liever aan de slag met een professional? Er zijn verschillende hondenscholen die Dog Dance lessen aanbieden!

Vrouw joggend met haar hond | Fit worden met behulp van je hond!

Productcategorieƫn

Volg ons ook op:


Product tips

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel