Lola en George

Lola en George

Lola inspecteert een van haar cadeautjes | Lola en George24 januari was mijn kleine hondje Lola jarig. Ik ben een beetje laat met dit blog, maar beter laat dan nooit.

Mijn kleine hondje is eigenlijk niet zo klein meer, ze is namelijk al zeven geworden. In hondenjaren is dat al 49! Haar eerste grijze haren worden zichtbaar maar voor de rest blijft zo jong, gek en actief ?.

In plaats van zelf cadeautjes kopen hebben we dit jaar Lola meegenomen naar de dierenwinkel. Daar mochten ze haar eigen cadeautjes uitkiezen natuurlijk wel met een klein beetje hulp van ons ?.

Er was een knuffeltje waar ze steeds naartoe ging. We hebben haar nog een keertje extra laten ruiken en besloten dat deze knuffel mee naar huis moest.

De meeste knuffels gaan een uur tot twee uur mee. Deze knuffel was anders, hij ging zo lang mee dat we hem een naam hebben kunnen geven. We hebben hem George genoemd en nu bijna twee weken later bestaat hij nog steeds. Vraag niet hoe, hij is blind en zijn piepers zijn buiten zijn lichaam getreden. Het einde is nabij maar twee weken is wel echt een record voor kleine Lola.

Lola met al haar cadeautjes | Lola en George

Naast George hebben we ook nog lekkere snacks en een Kong gekocht. Voor in de Kong hebben we een soort spuitkaas gekocht speciaal voor honden. Ook deze viel in de smaak en daar heeft ze lekker van gesmikkeld. Het enige nadeel is dat ze de Kong overal mee naartoe neemt. Ook mijn tapijt en bank zaten dus onder de spuitkaas.

Al met al was het een geslaagde verjaardag. Gefeliciteerd lieve Lola ik hoop dat je nog vele jaren mee mag gaan. Ik hou van jou!

Kleine Lola op weg naar de dierenwinkel | Lola en George

Productcategorieën

Volg ons ook op:


Product tips

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel