Frontline combo – Lees hier ons review!

Frontline ComboFrontline Combo is een van de vlooienbestrijdingsmiddelen die een goede bescherming aan je hond geeft. Dat komt omdat Frontline Combo een dubbele werking heeft. Het bestrijd vlooien en teken en/of bijtende luizen en het werkt ook tegen de larven en eitjes van vlooien. Op die manier kunnen er geen nieuwe vlooien komen en het verminderd de besmettingsdruk in de leefomgeving.

Frontline beschermt je hond 2 maanden lang tegen vlooien en 1 maand tegen teken. Ik geef mijn hondje ongeveer 1 keer in de 6 weken Frontline Combo.

Gemiddelde prijs: €19,95

Dit is de prijs voor 3 pipetten en daar doe je 4 en halve maand mee voor 1 hondje. Qua prijs vind ik het wel oké helemaal als ik me bedenk dat ik al 4 jaar geen vlo of teek heb gezien. Maar als je meerdere huisdieren hebt dan word het al snel een dure bedoeling.

Dit zijn dingen die je dus het beste in de aanbieding kunt kopen!

Wat vindt de hond van Frontline Combo?

Ze vind het niet helemaal leuk als ik de pipet leeg knijp in haar nek maar ze laat het toe en daarna is ze het al snel weer vergeten. Ik heb niet het idee dat ze dit als een vervelende ervaring beschouwd.

Wat vind ik van Frontline Combo?

Ik ben er blij mee! Het is makkelijk in gebruik en de hond lijkt het ook niet heel erg te vinden. Daarnaast werkt het gewoon heel goed want ik heb nog geen vlooien of teken gehad. Maar als je meer huisdieren hebt dan word het al wel snel duurder!

Eindbeoordeling: 9/10
Het is een prima product! Makkelijk in gebruik en werkt ook nog eens heel erg goed. Het enige nadeel wat ik hier kon vinden is dat het meerdere huisdieren wel wat duur in gebruik word.


Geef jij je hond ook Frontline Combo? Denk je er hetzelfde over of heb je misschien een andere mening? Wij willen het weten! Laat een reactie achter onder aan de pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel