Even voorstellen | Blogs over Sam

Hoi allemaal! Ik ben Sam. Mijn baasje gaat hondenverhalen/ blogs schrijven voor Perfectehond.nl! Ik zal wat meer over mij vertellen! Ik ben een boomer. Dat is een kruising tussen kleine hondjes. Ik ben een kruising tussen een shih tzu en een chihuahua. Ik ben geboren op 16 oktober 2018.

Wat ik leuk en niet zo leuk vind

Dingen die ik leuk vind om te doen zijn:

• Luieren in de zon
• Behendigheid met mijn baasje
• Spelen met mijn speeltjes
• Dingen slopen
• Wandelen
• Varen op een boot
• Graven in het zand
• Eten!!

Dingen die ik niet leuk vind zijn:

• In de auto
• In bad

Ik ben een klein, lief en schattig hondje! Ik heb veel energie en ik vind het daarom erg leuk om met mijn baasje een parcours met hindernissen te lopen! Dit doen wij 1x in de week gewoon in onze tuin! En heel misschien gaan we in de toekomst op behendigheidscursus! Verder ben ik erg goed in dingen slopen. De woonkamer ligt soms bezaaid met de vulling van mijn mand, oeps!?

Mijn baas heeft een bedrijfje

Mijn baasje heeft haar eigen ‘bedrijfje’ genaamd Samsbandanas. Ze maakt accessoires voor honden. (Neem zeker even een kijkje op instagram! @samsbandanas) Als ze nieuwe artikelen heeft, dan ben ik haar ‘model’ en mag ik op de foto met het product. Jullie kunnen mijn avonturen ook volgen op instagram; @sam_the_boomerdog

Mijn baasje en ik hopen dat jullie dit een leuke blog vinden! Binnenkort komt er weer een andere blog! Tot dan!

Pootjes van Sam

Blog van Sam

Productcategorieën

Volg ons ook op:


Product tips

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel