Evy als influencer

Evy als influencer

 

Pup Evy: altijd spelen

Evy als influencer, wie had dat gedacht? Het begon allemaal met mijn speelsheid. Ik weet het nog heel goed, ik was 12 weken oud en pas 2 weken bij mijn nieuwe baasjes. Ik pakte alles in mijn bekje en wilde overal mee spelen, inclusief levende wezentjes. Mieren, wormen, vliegjes, noem ze maar op of ik ging er achteraan. Tot ik op een dag een wesp ontmoette.

Gestoken door een wesp

Ik was toen net snel genoeg en had de wesp gevangen. De wesp was hier niet zo blij mee en prikte in mijn lip. Wat was dit!? Ik schrok zo erg dat ik heel hard piepte en rondjes ging draaien. Wat moest ik doen?

Evy met zakjes snacks op bankMijn baasjes schokken ook heel erg. Die gekkies dachten nog dat ik iets aan mijn pootje had! Ik werd heel erg moe en wilde slapen. Ik kwijlde heel erg en piepte nog steeds. Mijn baasjes waren in paniek en hebben de dierendokter gebeld.

Hardleers

Bij de dokter kreeg ik een prikje en snel voelde ik me gelukkig weer goed. Wel had ik nog een gezwollen lip maar spelen kon ik al weer snel. Denken jullie dat ik hier wat van geleerd heb? Tuurlijk niet, ik ga nog altijd overal achteraan.

Dikke lebber en pootje van Evy!

Evie in een bos | Evy als influencer

Productcategorieën

Volg ons ook op:


Product tips

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel