Kim Stacey Fotografie | Even voorstellen

Hi, wat leuk dat je mijn blog leest over hondenfotografie! In deze blog vertel ik je meer over wie de fotograaf is en waarom honden fotograferen zo ontzettend leuk is.

Wie is Kim Stacey Fotografie

Mijn grote passie voor honden en fotografie is begonnen bij mijn eigen Duitse Herder. Tijdens wandelingen merkte ik dat mijn telefooncamera niet in beeld kon brengen wat er te zien was. Dit heeft mij gemotiveerd om me te verdiepen in fotografie. Zo heb ik diverse fotografiecursussen gevolgd en ondertussen veel ervaring op gedaan met fotografie. Ik ben handig met Lightroom en Photoshop, waardoor kleine (of grote) elementen uit een foto verwijderd kunnen worden.

Daarnaast volg ik opleidingen over kynologie, zodat ik meer kennis heb over het gedrag van honden. Behalve dat dit zeer interessant is, zorgt dit ook voor een ontspannen fotoshoot.

Professioneel en betaalbaar

Een foto kan van grote waarde zijn en naar mate de tijd verstrekt krijgt een foto meer waarde. Mijn visie is dat fotografie betaalbaar moet zijn voor iedereen!

Kim Stacey Fotografie | 3 hondjes naast elkaar op de foto.

Zo ontvangen klanten een behoorlijk aantal foto’s na afloop. Het zou een stuk commerciëler zijn om er meer geld voor te vragen, maar mijn intentie is altijd ‘Een klant hecht veel waarde aan de foto’s, waarom dan niet delen?’.

Natuurlijke portretten

Alle rassen en leeftijden zijn welkom bij Kim Stacey Fotografie. Hondenfotografie is voor alle honden van puppy tot senior en van Chihuahua tot Sint-Bernard. Of het nu is als familieportret, hondenportret of gebruikt wordt in de hondensport. Elke fotoshoot is een uitdaging die ik graag aan ga.

Iedereen heeft een eigen manier van foto’s maken en het neerzetten van een stijl. Mijn voorkeur is een natuurlijke sfeer op de foto. Geen onrealistische dingen en geen circus-poses van honden. Dit zie je terug in mijn foto’s, neutrale en natuurlijke kleuren.

Kim Stacey Fotografie | Jonge herder in de camera kijkendGeen overmatige bewerkingen en jouw trouwe viervoeter op de foto zoals jij hem/haar kent! Dit kan variëren van een prachtig portret tot een gave actie foto.

Waar en wanneer

In overleg met de baasjes wordt er een moment gekozen waarop de hond of honden gefotografeerd worden. Er zijn veel mooie locaties in de omgeving, maar soms is een stukje rijden het zeker waard!

Over het algemeen vinden de fotoshoots binnen Brabant plaats, maar daarbuiten zijn mogelijkheden genoeg.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden na de mogelijkheden van hondenfotografie? Kijk eens op mijn website!

Liefs Kim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel