De mooiste losloopgebieden in de provincie Limburg

De mooiste losloopgebieden in de provincie Limburg

Deze keer zijn de mooiste losloopgebieden in de Provincie Limburg aan de beurt. Je kan hier weer veel mooie en speelse kilometers maken samen met je hond. Probeer het ook eens in verschillende jaargetijden. Elke wandeling zal je weer opnieuw betoveren.

Sint Pietersberg, Maastricht

Een van de meest bijzondere en unieke losloopgebieden in Nederland! Dit omheinde losloopgebied bevind zich bovenop een kalkplateau waardoor je heerlijk van bovenaf samen met je hond kunt genieten van het uitzicht over dit bijzondere natuurgebied. De parkeerplaats “Oog van Sint Pieter” aan het einde van de Luikerweg bevindt zich direct naast het hondenlosloopgebied.

Hondenspeeltuin ‘t Greun Veldje, Reuver

Een hondenspeeltuin van maar liefst 1500 m², volledig omheind en helemaal gratis! Het hele jaar door mogen honden gebruik maken van verschillende soorten speeltoestellen zoals tunnels, banden, slalompalen en hordes. Daarmee is het niet alleen een leuke plek om met andere honden te spelen, maar ook voor een leuke training!

Heksenberg, Heerlen

De Heksenberg is een van de maar liefst drie verschillende losloopgebieden in de Brunssumerheide. De Heksenberg is het grootste losloopgebied waar je heerlijk kunt genieten van de zandpaden en heuvels.
PARKEREN

Loslopende honden in wandelgebied Limburg

Mookerplas, Mook en Middelaar

De Mookerplas is een van de vertakkingen van de rivier de Maas. Het idyllische landschap van het Mookerplas bestaat uit een grote plas met strandjes en grasvelden. Dit losloopgebied is daarmee uitermate geschikt voor een dagje waterpret met je hond. Het Mookerplas heeft een speciaal gedeelte gereserveerd als hondenstrand, let wel op: dit gebied mag ook als aanlegplaats voor boten worden gebruikt.

Groote Heide, Venlo

Ten Oosten van Venlo grenzend aan Duitsland ligt de Groote Heide, maar liefst 247ha. De Groote Heide heeft veel meer te bieden dan de naam voorspelt. Het is een mooi variërend natuurgebied met zandvlaktes, bossen en graslanden. Bij het infocentrum op de Hinsbeckerweg 55 is het mogelijk om gratis te parkeren.

Wandelgebied in Limburg | De mooiste losloopgebieden in de provincie Limburg

Shoptips

Volg ons ook op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel