Rakker de Boomer hond

Rakker de Boomer hond

Hallo, ik ben Rakker de Boomer hond. En ik ben soms een beetje verlegen en durf niet vaak in de camera te kijken… Maar ik blaf wel altijd als er mensen of dieren langs de tuin lopen!

Koningsdag 2021

Ik heb ook graag mijn kleertjes aan zoals je op de foto ziet! Deze foto was op koningsdag 2021, mijn kleine baasje Melanie kleedde me zo aan! Het voelde best wel een beetje raar, maar als ik mijn foto zo zie vind ik het nog best grappig! Een van mijn baasjes werkt ook ergens in Zwolle. Lumen Hotel en Events Zwolle heet het. Ik weet niet hoelang hij daar nog blijft werken, maar zeker nog wel een tijdje!

Heel af en toe nemen mijn baasjes me mee naar Tante, die heeft ook een boomer hondje genaamd Sam, daar speel ik graag mee, ik ren dan door de woonkamer, de keuken, de hal en de tuin! Bij mijn familie (die bestaat uit 6 honden) is het soms ook wel leuk. Daar gaan we altijd naar het bos, de Veluwe, daar mag ik altijd avonturen beleven en loslopen! Ik moet dan wel mijn penning omhouden. Mijn tante is altijd aan het graven, dat doe ik haar niet na! Want er kunnen vreemde dingen onder de aarde liggen! En je krijgt zand en aarde op je pootjes! En dat is nooit zo fijn.

Rakker de boomer hond

Mijn kleine baasje

Mijn kleine baasje zit nog op de basisschool in groep 6. Ze vertelt me er altijd over na schooltijd. Dan luister ik aandachtig. Ze hebt het meestal over leuke dingen. Maar soms zitten er wat saaie, en stomme stukjes tussen, ik raad aan om over het buitenspelen te vertellen! ? Ik krijg vaak koekjes en brokjes en snoepjes! Die krijg ik als ik lief ben geweest.

Mijn baasje is van plan een muilkorf voor me te kopen! Maar daar heb ik geen zin in! Toch heb ik liever een blaffend bekje, dan een dicht bekje. En ik mag van mijn kleine baasje (Melanie) ook vaak op bed. Dat doe ik dan niet. Dan ga ik ONDER het bed. Ze roept me dan, en dat klinkt zo:“ RAKKER! RAKKER, KOM OP HET BED!” Dat is irritant. Op haar kamer heeft Melanie ook een bench staan, die is van mijn tante genaamd Lilly, die slaapt altijd bij Melanie op d’r kamer. Ik slaap dan in mijn bench beneden. In mijn bench heb ik een zwart katten tipi tentje. Ik heb ook een favoriete knuffel. Dat is een vosje met twee piepertjes erin, bij zijn kop en zijn staart. Ik ben ook een echte mee-eter! Eten mijn baasjes bami? Dan krijg ik daarna ook bami! Eten ze wat anders? Dan vast ook!

Mijn baasje beantwoordt graag vragen van mensen of kids of andere honden, als je vragen hebt over mij plaats dan een reactie onder dit bericht.

Oh ik krijg een koekje, DOEI!

Rakker de boomer hond

Productcategorieën

Volg ons ook op:


Product tips

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

 

3 reacties op “Rakker de Boomer hond”

Hallo Melanie,

Wij zijn vereerd dat Rakker op onze website mag staan 🥰

Groeten,
Team PerfecteHond.nl

Hoi, ik ben het, Rakker! Ik ben heel blij dat ik op deze website mag staan! Ik hoop ook dat jullie mijn blog leuk vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

0
    0
    Winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel